Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens nya oas med egen uteplats

Ta med barnen till grannskapets ridskola eller ta ett svalkande bad i det närliggande badet. Här i Steninge Slottsby finns gott om grönområden och aktiviteter inom ett bekvämt gångavstånd.

Hemmavid kan du koka pastan på den energisnåla spisen medan du läser i den nya favoritboken på baksidans uteplats. Nedervåningens planlösning ger plats för de trivsamma middagarna och de mysiga filmkvällarna. Uppför trappan ligger hemmets tre sovrum, ett rymligt linneskåp och det större badrummet med badkar.

Entré och hall

På framsidan mot västligt läge ryms ett mindre bord med stolar, passande till förmiddagsfikat med grannen. När du kliver in i hallen möts du av ett städvänligt klinkergolv och en rymlig skjutdörrsgarderob.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns bra förvaringsmöjligheter och rymliga tillagningsytor. Råvarorna ryms gott och väl i frysen och kylen med fullhöjdsvolym, och intill det ljusa fönstret kan familjen äta middagarna tillsammans. Vidare in i vardagsrummet finns det plats till den bekväma soffgruppen och matbordet för högtiderna. Fönsterna vetter mot baksidan och uteplatsen i öst.

Uteplats

Med några steg från vardagsrummet når du trädäcket på uteplatsen. Här kan du möblera med bord, stolar och lummigt blomster. På gräsmattan finns det än mer plats för den kreativa trädgårdsmästaren.

Sovrum 1

Med utsikt mot hemmets baksida ligger övervåningens större sovrum. Här inne ryms en stor dubbelsäng och annat smått och gott som gör att du lätt kan sätta din egen prägel. Dina kläder får plats på bra hyllor och klädstänger i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

När familjens mindre medlemmar börjar bli trötta ligger de två mindre sovrummen mot övervåningens framsida. Det finns plats till barnens lekhörnor, sängen och skrivbordet intill en platsbyggd garderob för kläderna.

Badrum 1 och 2

På övervåningen ligger också hemmets större badrum med avkopplande badkar och förberedd plats till handdukstork. En trappa ner ligger det andra badrummet med skön duschhörna. Under badrummens klinkergolv göms även vattenburen golvvärme.

Tvättstuga

Familjens nya tvättstuga ligger vägg i vägg med nedervåningens badrum. Här inne kan du tvätta och torka kläderna med energieffektiva maskiner, och gnugga bort fläckar i den rostfria hon.

Parkering och förråd

I grannskapet planeras även en gemensam parkeringsyta, och på baksidan finns hemmets uteförråd med gott om plats till exempelvis pulkor, skidor och gräsklippare.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.