Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61203, 4 Rum, 96 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Högt upp i huset med rymlig balkong

Ljust och luftigt med härliga gemensamma ytor. Här har ni rymlig balkong med kvällssol och klimatsmarta lösningar. Ni bor i ett fridfullt och folkligt kvarter med Mälaren runt hörnet.

Här finns smarta och miljövänliga lösningar i charmig lägenhet med ekparkett och egen tvättmaskin. Balkongen på 16 kvadratmeter passar utmärkt för sensommarmiddagen med vännerna och när det skymmer har ni ert rymliga vardagsrum. I det natursköna kvarteret finns historiska sevärdheter och vackra vattenmiljöer.

Kök och vardagsrum

Ert spatiösa vardagsrum tar in härligt ljus från den höga positionen. På 31 kvadratmeter har ni plats för soffgrupp och matbord, med utsikt över kvarteret. I det miljövänliga köket har ni energisnåla vitvaror och bra arbetsyta för middagsförberedelserna.

Balkong

Från balkongen på 16 kvadratmeter kan ni njuta av hur solen går ned över kvarteret. Den avlånga designen ger möjligheter för både avskildhet och umgänge och den höga positionen gör den perfekt för odling, med solchanser större delen av dagen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot uteplatsen och innegården. Sovrum två har spatiös garderobsvägg med skjutdörrar som ger golvyta för dubbelsäng och arbetsbord. Sovrum ett är något mindre och passar utmärkts som arbetsrum.

Sovrum 3

Här har ni skjutdörrsgarderob och bra sikt över kvarteret. På 12 kvadratmeter har ni plats för sängen och bordet.

WC och tvätt

I ert nya hem har ni två toaletter för stressiga mornar. Den större har helkaklade väggar och båda har klinkergolv. Det större rummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för arbetsyta.

Hall och förvaring

Er välkomnande hall har en rymlig garderobsvägg för gästernas ytterkläder. Ni har vacker ekparkett och bra ingång till kök och vardagsrum.

Hemfakta

Bostad
61203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten