Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt upp i huset med rymlig balkong

Ljust och luftigt med härliga gemensamma ytor. Här har ni rymlig balkong med kvällssol och klimatsmarta lösningar. Ni bor i ett fridfullt och folkligt kvarter med Mälaren runt hörnet.

Här finns smarta och miljövänliga lösningar i charmig lägenhet med ekparkett och egen tvättmaskin. Balkongen på 16 kvadratmeter passar utmärkt för sensommarmiddagen med vännerna och när det skymmer har ni ert rymliga vardagsrum. I det natursköna kvarteret finns historiska sevärdheter och vackra vattenmiljöer.

Kök och vardagsrum

Ert spatiösa vardagsrum tar in härligt ljus från den höga positionen. På 31 kvadratmeter har ni plats för soffgrupp och matbord, med utsikt över kvarteret. I det miljövänliga köket har ni energisnåla vitvaror och bra arbetsyta för middagsförberedelserna.

Balkong

Från balkongen på 16 kvadratmeter kan ni njuta av hur solen går ned över kvarteret. Den avlånga designen ger möjligheter för både avskildhet och umgänge och den höga positionen gör den perfekt för odling, med solchanser större delen av dagen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot uteplatsen och innegården. Sovrum två har spatiös garderobsvägg med skjutdörrar som ger golvyta för dubbelsäng och arbetsbord. Sovrum ett är något mindre och passar utmärkts som arbetsrum.

Sovrum 3

Här har ni skjutdörrsgarderob och bra sikt över kvarteret. På 12 kvadratmeter har ni plats för sängen och bordet.

WC och tvätt

I ert nya hem har ni två toaletter för stressiga mornar. Den större har helkaklade väggar och båda har klinkergolv. Det större rummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för arbetsyta.

Hall och förvaring

Er välkomnande hall har en rymlig garderobsvägg för gästernas ytterkläder. Ni har vacker ekparkett och bra ingång till kök och vardagsrum.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten