Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den härliga balkongen med kvällssol

Här finner du energieffektiva lösningar och härliga gemensamma ytor i balkong och vardagsrum. Du lever i ett naturnära kvarter med spännande arkitektur och historia.

Belägen högt upp i huset tar ert nya hem in gott om ljus som skapar en luftig känsla. På balkongen på åtta kvadratmeter kan ni njuta av solnedgången och i vardagsrummet kan ni kura ned er i soffan. Ni bor nära Mälarens badplatser och Sigtunas skogspartier i idylliskt småstadskvarter.

Kök och vardagsrum

Ert klimatsmarta kök är utrustat med energisnåla vitvaror och praktiska arbetsytor. Här blir matlagningen enkel, med kyl och frys i full höjd för kvällens matrester. I det öppna och ljusa vardagsrummet finns plats för soffan och hörnfåtöljen.

Balkong

Balkongen vetter mot grannskapet och har plats för minst fyra sittande när vännerna är på besök. Den höga positionen ger bra förutsättningar för odling.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot innegården. Sovrum ett har 15 kvadratmeter att möblera på, med smart garderobsvägg med skjutdörrar som ger golvyta. Sovrum två har två skjutdörrsgarderober och plats för bäddsoffan eller våningssängen.

WC och tvätt

Vardagen blir lättare med er egen tvättmaskin och tillhörande torktumlare. Duschrummet har helkaklade väggar och golvklinker som lyses upp av snygga spotlights. Tvättmaskinen och torktumlaren är utrustade med ovanliggande bänkskiva.

Hall och klädkammare

Er fina hall har skjutdörrsgarderob för ytterkläderna och vacker ekparkett. Runt hörnet ligger familjens skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten