Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 71 m², Lägenhet 51101

Beskrivning

Med balkong och uteplats i naturskönt kvarter

I denna trea kan du njuta av både balkong och uteplats i två väderstreck. Du har bra förvaring i klädkammare och garderob i ditt nya svanenmärkta hem.

Från hallen når du de två sovrummen varav ett har egen utgång till uteplatsen som vetter mot innegården. Här kan du smyga ut och läsa morgontidningen innan familjen har vaknat. Längre in i lägenheten finner du bra förvaringslösningar och klimatsmart kök. Du bor nära storslagna naturupplevelser och mysiga gemenskapslokaler.

Vardagsrum och kök

Ditt L-formade kök är utrustat med energieffektiva vitvaror i stilren design. I det angränsande vardagsrummet kan gästerna vänta på maten i hörnsoffan. Om de inte vill hjälpa till med förberedelserna på de många arbetsytor som finns vill säga.

Balkong och uteplats

Från ditt nya kök når du lägenhetens balkong på åtta kvadratmeter där du har gott om plats för minst fyra sittande. Söderläget ger gott om solchanser större delen av dagen, utan balkonger ovanför dig. På andra sidan av lägenheten har du uteplatsen på elva kvadratmeter. Här kan du njuta av utsikten över din mysiga innegård.

Sovrum 1 och 2

Det minsta sovrummet ligger precis i anslutning till hallen och har fönster mot innegården. Här har du plats för sängen och soffan. Det större sovrummet ligger vägg i vägg och har egen utgång till uteplatsen. Garderobsväggen med skjutdörrar förenklar förvaring och ger golvutrymme för spatiös dubbelsäng.

WC och tvätt

Ditt nya duschrum ligger utanför sovrummet. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, båda med praktisk ovanliggande bänkskiva. Rummet är smakfullt och modernt med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Din hall är öppen och välkomnande med praktisk skjutdörr för förvaring av ytterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten