Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen tvåa med utmärkt förvaring

Ditt nya hem har öppen planlösning, med energieffektiva vitvaror och rymlig klädkammare. Här bor du ett stenkast från Mälaren i ett pittoreskt småstadskvarter.

Från hallen når du din egen klädkammare på nio kvadratmeter. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt och avlångt vardagsrum med ett klimatsmart kök där du enkelt förbereder middagen. Ditt rymliga sovrum har skjutdörrsgarderob. Gretas Glänta är en småstadsidyll i modern tappning med vacker natur och goda förbindelser.

Vardagsrum/kök

Vardagsrummets stora fönster ger vackert ljusinsläpp till den avlånga planlösningen där du har plats med soffa och matbord. I köket finner du energieffektiva vitvaror med fullhöjdfrys och fullhöjdskyl, där morgondagens matlådor eller gårdagens rester har gott om utrymme.

Sovrum

Ditt sovrum på tolv kvadratmeter har en garderobsvägg med skjutdörrar vilket ger bra golvyta för både dubbelsängen och skrivbordet. Du ser ut över kvarteret från ditt stora fönster och i garderoben kan du välja till linneskåp.

WC och tvätt

Ditt duschrum kan göras om till badrum om du vill. Här finner du helkaklade väggar med snyggt golvklinker och spotlights. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns bänkskiva för vikning av kläder och avställning.

Hall och klädkammare

Från din rymliga hall når du klädkammaren på nio kvadratmeter. När du inte åker längdskidor i kvarterets många skidspår så passar detta rum utmärkt för förvaring av skidorna. Med en egen walk-in-closet blir det ett nöje att välja kläder inför dagen.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten