Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig våning högst upp i huset

I er vindslägenhet med balkong har ni bra förvaringsmöjligheter och klimatsmarta lösningar. Här finns spatiösa fönster som ger vackert ljusinsläpp till lägenhetens alla rum.

Laga mat med utsikt över torget i ert klimatsmarta kök med stort och trivsamt fönster. Denna fyra på 119 kvadratmeter har rymliga sovrum och praktiskt klädkammare som förenklar vardagen. Balkongen i söderläge förser er med det perfekta matstället. När ni beger er ut finner ni det folkliga kvarteret Gretas Glänta, med Mälaren runt hörnet och Sigtunas vidsträckta skogar på gångavstånd.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök ligger vägg i vägg för att du enkelt ska kunna servera gästerna på ditt spatiösa matbord eller på balkongen. I vardagsrummet kan ni välja till mysig öppen spis. Köket har smakfullt designade vitvaror med låg energiförbrukning. Fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys ger plats för matlådorna.

Balkong

På balkongen på tolv kvadratmeter har ni sol från morgon till kväll. Ni har enkelt plats med flera sittande, med trivsam utsikt över kvarteret.

Sovrum 1 och 2

Från fönstren i era charmiga sovrum med snedtak ser ni ut över torget. Sovrum ett har skjutdörrsgarderob och sovrum två garderob.

Sovrum 3 med klädkammare

Något avsides finner ni ert största sovrum på 21 kvadratmeter. De två stora fönstren ger er gott om ljus till både dubbelsängen och skrivbordet. Klädkammaren på sju kvadratmeter har ekparkett och smarta förvaringslösningar från Elfa.

WC och tvätt

Båda toaletterna är rymliga med praktisk golvklinker. Den största är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare samt hörndusch. I den mindre har ni toalett och handfat med golvyta över för inredningsdetaljer och möblemang.

Hall och förvaring

Ytsmart entré med ekparkett som leder in till hallkorridoren. Skjutdörrsgarderoben ger bra förvaring av ytterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten