Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trivsam tvåa med balkong i kvällssolen

Från det stora fönstret i vardagsrummet får du gott om ljusinsläpp i hela lägenheten. Din nya balkong som vetter mot innegården är en utmärkt plats att betrakta hur solen går ner över det pittoreska k

Din öppna hall leder in till kök och vardagsrum i integrerad planlösning. När familjen är på besök kan du enkelt laga mat i ditt nya kök med rymliga arbetsytor och energisnåla vitvaror medan de väntar på din balkong. I kvarteret finner du modern och spännande arkitektur i idyllisk småstadsanda. Här finns både vintersport och sommarens bästa badplatser.

Vardagsrum/kök

Vid den fristående väggen mellan kök och vardagsrum gömmer sig spatiös arbetsbänk för middagsförberedelserna. Dina energieffektiva vitvaror är snälla mot både klimat och plånbok. Ditt ljusa vardagsrum har ett stort fönster vid vilket matbordet gör sig perfekt. Här kan dina gäster betrakta innegårdens planteringar.

Balkong

Med åtta lättmöblerade kvadratmeter och kvällssol är det svårt att inte trivas på din nya balkong i västerläge. Det är en utmärkt plats för kvällsteet eller vinglaset innan middagen.

Sovrum

Ditt sovrum är välplanerat med praktisk skjutdörrsgarderob och utsikt över kvarteret och innegården. Här kan du finna lugn och ro när du läser morgontidningen.

WC och tvätt

Duschrummet är smakfullt designat med helkaklade väggar och klinker. Här kan du slänga in en tvätt på morgonen i din nya tvättmaskin med tillhörande torktumlare. För badentusiasten kan du byta hörnduschen mot badkar.

Hall och förvaring

Din öppna hall har garderob för förvaring av vinterskorna. Det finns utrymme för kapphylla där både dina och gästernas ytterkläder får plats.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten