Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 96 m², Lägenhet 41201

Beskrivning

Den praktiska fyran med rymlig balkong

INFLYTTNINGSKLAR - Välplanerad fyra belägen i idylliskt småstadskvarter. Njut av balkong i morgonsol och rymliga sociala ytor att umgås på.

När familjen är på besök kan ni förbereda maten tillsammans i det klimatsmarta köket med rymliga arbetsytor. Härifrån tar ni er enkelt ut till balkongen på 16 kvadratmeter, där ni har plats för långbordet. När hösten gör sig påmind finns rymligt vardagsrum och tre vilsamma sovrum. Du bor nära vidsträckta blåbärsskogar och klippbad.

Kök och vardagsrum

I det välplanerade köket finns kyl och frys i full höjd, här behöver inga matrester slängas. Samtliga vitvaror är energisnåla och planlösningen tillåter dig att enkelt ta dig ut till vardagsrummet när middagen ska serveras. Vardagsrummet på 31 kvadratmeter har gott om plats för möblemang och bra ljusinsläpp.

Balkong

Balkongen på 16 kvadratmeter vetter mot det folkliga Silvertorget. Här kan du njuta av morgonkaffet medan solen går upp över ditt nya kvarter.

Sovrum 1 och 2

I sovrummen kan du finna lugn med sikt över grannskapet. Här har du bra förvaringsmöjligheter och i sovrum 2 har du golvyta för både säng och liten soffa.

Sovrum 3

Sovrum tre vetter likt balkongen mot torget. Har finner du praktisk skjutdörrsgarderob. För familjen som väntar nytillskott kan det bli en utmärkt barnkammare.

WC och tvätt

De två toaletterna ligger mittemot varandra och motverkar trängsel på morgonen. Båda har lättstädat klinkergolv. Det större, helkaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare med praktisk ovanliggande bänkskiva för att vika kläderna.

Hall och förvaring

Den ytsmarta och öppna hallen leder dig direkt in i lägenheten sociala rum. Du har rymlig garderob för gästernas ytterkläder.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten