Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong med utsikt från fjärde våningen

I ert nya hem har ni härlig sikt över trivsamma torget från er högt belägna balkong. Denna trea är välplanerad och ljus med bra sociala ytor.

Här bor du öppet med vackert ljusinsläpp från din höga position. För lugna hemmakvällar finns två sovrum mot den grönskande innegården. Du bor i ett svanenmärkt hem i ett naturskönt kvarter med närhet till Mälarens vackra badplatser och Sigtunas skogspartier.

Vardagsrum och kök

När du tillagar festmiddagen tar du dig med enkelhet runt mellan kökets arbetsytor och matbordet i det rymliga vardagsrummet. Samtliga vitvaror är klimatsmarta och energisnåla. Vardagsrummet är ljust och rymligt med utsikt över torget och balkongen.

Balkong

På er balkong på åtta kvadratmeter har ni enkelt plats för fyra sittande. Från er höga position har ni bra utsikt över folklivet nedanför, samtidigt som ni är skyddade från insyn.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot innegården och ligger något avsides från de sociala ytorna i vardagsrum och kök vilket ger rofyllda rum att dra sig tillbaka i. I sovrum ett finner ni en praktisk garderobsvägg med skjutdörr som gör plats för den stora dubbelsängen. Sovrum två har ytsmart garderob och plats för arbetsbordet eller barnsängen.

WC och tvätt

Ert helkaklade duschrum har stilrent klinkergolvet som lyses upp av inbyggda spotlights. Ni har er egen tvättmaskin och torktumlare vilket förenklar vardagssysslorna. Här har ni praktiska arbetsytor och stilren design. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Hall och klädkammare

Era gäster möts av en välkomnande hall med ekparkett och praktisk skjutdörrsgarderob, med plats för vinterjackorna. Ytterligare förvaring i er egen klädkammare med smart inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten