Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31202, 2 Rum, 45 m²

Spännande arkitektur i ditt nya hem med balkong

Denna tvåa har praktisk och intressant planlösning med god förvaring och egen balkong som vetter mot innegården. Den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum ger öppet och luftigt hem.

I ditt nya hem möts du av ljusinsläppet direkt från den öppna hallen. Den integrerade planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor som passar för festliga tillfällen och lugna hemmakvällar. På din balkong på sju kvadratmeter kan du njuta av ett glas vin i kvällssolen med utsikt över den lummiga innegården. Kvarteret Gretas Glänta har restauranger och butiker med naturupplevelserna runt hörnet.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum gör det lätt att ta sig runt. Ditt klimatsmarta kök är utrustat med energieffektiva vitvaror och smakfulla arbetsbänkar, med plats för både små och stora kockar. Vardagsrummet har vackert ljusinsläpp från det spatiösa fönstret och har utrymme för soffhörna och matplats.

Balkong

Balkongen i västerläge är på sju kvadratmeter och har enkelt plats för fyra sittande. Med en kopp rykande te i handen eller i goda vänners sällskap kan du betrakta din nya innegård medan solen går ner över grannskapet.

Sovrum

Även ditt sovrum vetter mot den lummiga innegården. Här finner du gott om plats för en dubbelsäng samt en praktisk skjutdörrsgarderob.

WC och tvätt

Ditt duschrum är både praktisk och smakfullt, med tvättmaskin och torktumlare samt helkaklade väggar och klinker. Det finns bänkskivor för arbetsyta och badkar som möjligt tillval.

Hall och förvaring

Din nya hall har en garderob och utrymme för kapphyllan. Den snygga planlösningen gör att du direkt möts av generöst ljusinsläpp och bra sikt när du kommer in till ditt nya hem.

Hemfakta

Bostad
31202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
45 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten