Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 45 m², Lägenhet 31202

Beskrivning

Spännande arkitektur i ditt nya hem med balkong

Denna tvåa har praktisk och intressant planlösning med god förvaring och egen balkong som vetter mot innegården. Den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum ger öppet och luftigt hem.

I ditt nya hem möts du av ljusinsläppet direkt från den öppna hallen. Den integrerade planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor som passar för festliga tillfällen och lugna hemmakvällar. På din balkong på sju kvadratmeter kan du njuta av ett glas vin i kvällssolen med utsikt över den lummiga innegården. Kvarteret Gretas Glänta har restauranger och butiker med naturupplevelserna runt hörnet.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum gör det lätt att ta sig runt. Ditt klimatsmarta kök är utrustat med energieffektiva vitvaror och smakfulla arbetsbänkar, med plats för både små och stora kockar. Vardagsrummet har vackert ljusinsläpp från det spatiösa fönstret och har utrymme för soffhörna och matplats.

Balkong

Balkongen i västerläge är på sju kvadratmeter och har enkelt plats för fyra sittande. Med en kopp rykande te i handen eller i goda vänners sällskap kan du betrakta din nya innegård medan solen går ner över grannskapet.

Sovrum

Även ditt sovrum vetter mot den lummiga innegården. Här finner du gott om plats för en dubbelsäng samt en praktisk skjutdörrsgarderob.

WC och tvätt

Ditt duschrum är både praktisk och smakfullt, med tvättmaskin och torktumlare samt helkaklade väggar och klinker. Det finns bänkskivor för arbetsyta och badkar som möjligt tillval.

Hall och förvaring

Din nya hall har en garderob och utrymme för kapphyllan. Den snygga planlösningen gör att du direkt möts av generöst ljusinsläpp och bra sikt när du kommer in till ditt nya hem.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten