Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor tvåa med spännande planlösning och balkong

På rymliga 65 kvadratmeter har du här en trivsam lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och spatiös balkong med morgonsol.

I kök och vardagsrum med integrerad planlösning har du gott om sociala ytor för bjudningar. När vädret tillåter är din balkong på elva kvadratmeter perfekt för den sena brunchen med familjen. Du bor i ett myllrande kvarter med många gemenskapslokaler, när du vill ta en promenad i ensamhet finns storslagna skogspartier och vackra vattenmiljöer.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du det klimatsmarta köket med snygga och praktiska bänkskivor. Kökets V-form släpper in ljus från det stora fönstret och ger en trevlig plats för middagsförberedelserna. Vidare in i vardagsrummet har du 26 kvadratmeter att möblera med både soffor och matbord. Härifrån når du även balkongen.

Balkong

Från balkongen på elva kvadratmeter ser du ut över kvarterstorget. Österläget ger solchanser från tidig morgon och gör uterummet till en perfekt plats för frukosten.

Sovrum

Sovrummet är beläget längst in i lägenheten för lugn och ro. Här har du en garderobsvägg med skjutdörr vilket ger golvyta och smart förvaring för finkläderna. Här har du utsikt över den lugna innegården.

WC och tvätt

Precis utanför sovrummet ligger ditt nya duschrum. Du har både tvättmaskin och torktumlare, båda utrustade med snygga bänkskivor ovanför. Designen är stilren och fräsch med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Den praktiska V-formen i din hall ger dig bra uppsikt över ditt nya hem så fort du kliver innanför dörren. Till höger har du en skjutdörrsgarderob som ger bra plats för vinterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten