Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21302, 2 Rum, 54 m²

Öppna ytor i charmig småstadsidyll

Ditt nya hem har balkong med eftermiddagssol och luftig planlösning. Kvarteret ligger ett stenkast från Mälaren och bjuder på caféer och restauranger såväl som naturupplevelser och friluftsliv.

I denna spatiösa tvåa finner du ett öppet kök som avskiljs från vardagsrummet med en fristående vägg. Med klimatsmarta lösningar kan du laga mat med gott samvete. Din nya balkong vetter mot innegården och är en lugn plats att andas ut på efter jobbet. Greta Glänta har byggts med syfte att bevara Sigtunas intima och idylliska känsla samtidigt som du finner goda kommunikationer och moderna lösningar.

Vardagsrum/kök

Ditt rymliga vardagsrum har plats för de stora familjeträffarna men passar lika bra för en kväll själv i soffan. Du får in gott om ljus vilket sträcker sig till ditt kök längre in. Här finner du energieffektiva vitvaror och gott om arbetsytor för de mer avancerade middagsbjudningarna. Allt i smakfull design.

Balkong

Balkongen i västerläge är på nio trivsamma kvadratmeter och vetter mot innegården. Du får plats med både blomkrukor och utemöbler i ditt nya uterum.

Sovrum

Sovrummet ligger i anslutning till balkongen och är välplanerat och praktiskt. Här finner du stilren skjutdörrsgarderob som ger gott om golvyta för säng och skrivbord.

WC och tvätt

Ditt rymliga badrum har smakfullt helkaklade väggar och inbyggda spotlights. Vardagssysslorna förenklas av tvättmaskinen och torktumlaren med ovanliggande arbetsbänk. Vill du byta hörnduschen mot badkar är det möjligt.

Hall och förvaring

Din inbjudande hall är rymlig och ljus. Här har du garderob och kapphylla med plats för skor och vinterkläder.

Hemfakta

Bostad
21302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten