Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppna ytor i charmig småstadsidyll

Ditt nya hem har balkong med eftermiddagssol och luftig planlösning. Kvarteret ligger ett stenkast från Mälaren och bjuder på caféer och restauranger såväl som naturupplevelser och friluftsliv.

I denna spatiösa tvåa finner du ett öppet kök som avskiljs från vardagsrummet med en fristående vägg. Med klimatsmarta lösningar kan du laga mat med gott samvete. Din nya balkong vetter mot innegården och är en lugn plats att andas ut på efter jobbet. Greta Glänta har byggts med syfte att bevara Sigtunas intima och idylliska känsla samtidigt som du finner goda kommunikationer och moderna lösningar.

Vardagsrum/kök

Ditt rymliga vardagsrum har plats för de stora familjeträffarna men passar lika bra för en kväll själv i soffan. Du får in gott om ljus vilket sträcker sig till ditt kök längre in. Här finner du energieffektiva vitvaror och gott om arbetsytor för de mer avancerade middagsbjudningarna. Allt i smakfull design.

Balkong

Balkongen i västerläge är på nio trivsamma kvadratmeter och vetter mot innegården. Du får plats med både blomkrukor och utemöbler i ditt nya uterum.

Sovrum

Sovrummet ligger i anslutning till balkongen och är välplanerat och praktiskt. Här finner du stilren skjutdörrsgarderob som ger gott om golvyta för säng och skrivbord.

WC och tvätt

Ditt rymliga badrum har smakfullt helkaklade väggar och inbyggda spotlights. Vardagssysslorna förenklas av tvättmaskinen och torktumlaren med ovanliggande arbetsbänk. Vill du byta hörnduschen mot badkar är det möjligt.

Hall och förvaring

Din inbjudande hall är rymlig och ljus. Här har du garderob och kapphylla med plats för skor och vinterkläder.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten