Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av morgonsolen på balkongen

Er välplanerade trea har rymlig balkong i österläge och öppna sociala ytor i vardagsrummet. Här bor ni i det myllrande kvarteret Gretas Glänta, med naturupplevelser och vattenmiljöer runt hörnet.

På balkongen kan du ta morgonkaffet och i vardagsrummet har gott om utrymme för matbordet. Middagen förbereds bäst i det klimatsmarta köket, där både du och dina gäster får plats. Du lever med Mälarens alla badplatser och promenadstråk runt hörnet, och när vintern gör sig påmind finns skridskoåkning och skidspår.

Vardagsrum och kök

Det yteffektiva köket har fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för att du enkelt ska kunna frysa in resterna från middagen. Köket är dessutom snällt mot både plånbok och klimat, med uteslutande energisnåla vitvaror. Vardagsrummet har utgång till balkongen och goda ytor för soffan och matbordet.

Balkong

Här kan ni enkelt få plats med fyra sittande. Balkongen på åtta kvadratmeter vetter mot det mysiga kvarterstorget och har snygg betongdesign.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två har fönster mot grönskande innegård. Garderobsvägg i sovrum ett och två garderober i sovrum två, båda med skjutdörrar. Här har du plats för både dubbelsängen och skrivbordet.

WC och tvätt

Här har ni ett ytsmart rum med hörndusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns arbetsbänkar för tvättsorteringen och vackert helkaklade väggar och inbyggda spotlights. Du kan byta duschen mot badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Hallen leder enkelt in till kök och vardagsrum. Här har du praktisk skjutdörrsgarderob och möjlighet att välja till städskåp. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten