Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 50 m², Lägenhet 11102

Beskrivning

Balkong i söderläge i spatiös tvåa

Ditt nya hem är öppet och rymligt. Från din nya balkong kan du njuta av solen större delen av dagen och i kök och duschrum finns energisnåla och smakfullt designade vitvaror.

Från hallen kommer du direkt in till ditt klimatsmarta kök där du kan tillaga festmåltiden, som kan avnjutas på både balkong och i rymligt vardagsrum. I ditt hem finns gott om förvaring och ljusinsläpp. Gretas Glänta präglas av spännande arkitektur och pittoreskt småstadsliv, med bra kommunikationer till Stockholm och Arlanda.

Vardagsrum/kök

Den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum gör att du enkelt kan ta dig mellan middagsbordet och de rymliga bänkskivorna i köket när du förbereder middagen. Dina nya vitvaror är energisnåla och stilrena. I vardagsrummet kan du ställa soffhörnan eller extrasängen, med vacker utsikt över innegård och kvarter.

Balkong

Din balkong i söderläge tar in gott om solljus hela dagen. Här kan hobbyodlaren starta upp nästa växtprojekt under sommarmånaderna. När du har gäster finns gott om plats för minst fyra sittande.

Sovrum

Från ditt sovrum ser du ut över balkongen och ditt nya grannskap. Du har plats för både säng och kontorsbord tack vare den praktiska skjutdörrsgarderoben som ger golvutrymme. Vid intresse finns möjlighet att välja till linneskåp.

WC och tvätt

Här finner du hörndusch och toalett i snygg design, med helkaklade väggar och golvklinker. Tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen och är utrustade med en ovanliggande bänkskiva för vikning av tvätt och avställning. Vid intresse kan duschen bytas mot badkar.

Hall och förvaring

Din hall är öppen och leder enkelt in till lägenhetens sociala rum. Här finns praktisk skjutdörrsgarderob och generöst ljusinsläpp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten