Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av både balkong och uteplats i trivsam trea

Med uterum i två väderstreck kan du njuta av solen hela dagen. I ditt nya hem finns klimatsmarta lösningar i kök och duschrum med spatiöst vardagsrum för festmiddagen.

Du når ditt rymliga vardagsrum direkt från hallen. Här har du bra sociala ytor när hösten gör sig påmind. På sommaren kan du njuta av ett glas vin på balkongen eller på din uteplats som vetter mot innegården. Du har skjutdörrsgarderober i båda sovrummen med ytterligare förvaring i hemmets klädkammare. Kvarteret bjuder på storslagen natur och närhet till skog och vattenmiljöer kring Mälaren.

Vardagsrum och kök

Det klimatsmarta köket har energisnåla vitvaror och fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl för förvaring av matresterna. I nära anslutning finner du till vardagsrum på 25 kvadratmeter där du har ytor för både soffa och matbord.

Balkong och uteplats

Från vardagsrummet når du lägenhetens balkong på 8 kvadratmeter. Här har du plats för minst fyra sittande och sol både morgon och kväll. Förmiddagssolen når du bäst på uteplatsen vilken du når från sovrum ett. Uteplatsen har 14 lättmöblerade kvadratmeter och utsikt över innegårdens vackra planteringar.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett har du garderobsvägg med skjutdörrar vilka ger gott om golvyta för både dubbelsäng och skrivbord. Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg och har en egen skjutdörrsgarderob där du kan förvara finkläderna. Här har du plats för säng och nattygsbord.

WC och tvätt

Duschrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilka har en smart bänkskiva för klädsortering och avställning. Rummet är smakfullt designat med helkaklade väggar och golvklinker. Du kan välja till badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Din välkomnande hall leder enkelt in till kök och vardagsrum. Här finns praktisk skjutdörrsgarderob och möjlighet att välja till städskåp. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten