Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Dags för nytt läge?

Sänkt pris

Här finns hemmet för dig som vill ha mer. I grannskapet Aronia delar grannarna på ett växthus och en grill på gården. Nu har vi dessutom sänkt priset från 2 195 0000 kronor till 1 895 000 kronor.

Beskrivning

Här får du mer än din lägenhet

Nytt lägre pris. Ljus och härlig 1:a på 34 kvadrat. Här finns en rymlig balkong på 11 kvadrat som blir ett extra rum att inreda. Förutom den fina lägenheten finns ett gemensamt växthus på gården med grillplats för härliga sensommarkvällar. Bara flytta in direkt!

Direkt utanför porten ligger Sätraskogens naturreservat med ängar, ekbackar och fantastisk vy över Mälaren. Ut och njut! Här kan du tillbringa många timmar och fortfarande upptäcka nya smultronställen. I grannskapet finns både cykel- och miljöhus med gröna sedumtak och på gården hittar du luftpump för välfyllda cykeldäck. För dig med elbil står en laddplats redo.

Hall

Direkt innanför din egen dörr hittar du stor platsbyggd garderob, smarta ytsparande lösningar och smutståligt klinkergolv. In och njut! Rakt fram möts du sedan av det kombinerade vardags- och sovrummet med utgång till den stora balkongen.

Badrum

Bara för att du bor i en mindre lägenhet betyder inte det att badrummet ska få snålt med utrymme. På de välplanerade kvadratmetrarna upptäcker du stilsäker inredning, klinkergolv med komfortvärme, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Kök

Det brukar heta att köket är hemmets hjärta och det stämmer bra även här. Det är här du håller till – gör storverk vid glaskeramikhällen, bakar på den rejäla arbetsbänken eller bara umgås med vännerna vid matbordet. Dina vitvaror är miljöklassade och energisnåla.

Matplats och vardagsrum

Din matplats med fönster ut mot balkongen blir en naturlig brygga mellan köksdelen och vardagsrummet. Arkitekten för din etta har planerad så ytsmart att alla funktioner får plats utan att det på något sätt känns trångt. Extra hjälp får den luftiga känslan av det stora ljusinsläppet som de många fönstren och den glasade balkongdörren bidrar med.

Balkong

På din generösa balkong fungerar himlen som tak. Här följer du årstidernas växlingar och odlar eget efter tycke och smak. Vill du hellre njuta av en lugn stund i det fria finns gott om plats att skämma bort dig. Här passar det med en snygg loungegrupp som du kan sjunka ner i tillsammans med en bra bok.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.