Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

Bra boendemiljö – både ute och inne

Lägenheten är belägen på tre trappor. Du har koll på att vi alla kan bidra till en bättre miljö. Kanske är det därför det känns extra bra att flytta in i ett grannskap som redan på ritbordet var ett Svanenmärkt projekt. Stig in.

Direkt utanför porten ligger Sätraskogens naturreservat med ängar, ekbackar och fantastisk vy över Mälaren. Ut och njut! Här kan du tillbringa många timmar och fortfarande upptäcka nya smultronställen. I grannskapet finns både cykel- och miljöhus med gröna sedumtak och på gården hittar du luftpump för välfyllda cykeldäck. För dig med elbil står en laddplats redo.

Hall

Direkt innanför din egen dörr hittar du stor platsbyggd garderob, smarta ytsparande lösningar och smutståligt klinkergolv. In och njut! Rakt fram möts du sedan av det kombinerade vardags- och sovrummet med utgång till den stora balkongen.

Badrum

Bara för att du bor i en mindre lägenhet betyder inte det att badrummet ska få snålt med utrymme. På de välplanerade kvadratmetrarna upptäcker du stilsäker inredning, klinkergolv med komfortvärme, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Kök

Det brukar heta att köket är hemmets hjärta och det stämmer bra även här. Det är här du håller till – gör storverk vid glaskeramikhällen, bakar på den rejäla arbetsbänken eller bara umgås med vännerna vid matbordet. Dina vitvaror är miljöklassade och energisnåla.

Matplats och vardagsrum

Din matplats med fönster ut mot balkongen blir en naturlig brygga mellan köksdelen och vardagsrummet. Arkitekten för din etta har planerad så ytsmart att alla funktioner får plats utan att det på något sätt känns trångt. Extra hjälp får den luftiga känslan av det stora ljusinsläppet som de många fönstren och den glasade balkongdörren bidrar med.

Balkong

På din generösa balkong fungerar himlen som tak. Här följer du årstidernas växlingar och odlar eget efter tycke och smak. Vill du hellre njuta av en lugn stund i det fria finns gott om plats att skämma bort dig. Här passar det med en snygg loungegrupp som du kan sjunka ner i tillsammans med en bra bok.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare