Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21304, 1 Rum, 34 m²

1 planerad visning

Bra boendemiljö – både ute och inne

Du har koll på att vi alla kan bidra till en bättre miljö. Kanske är det därför det känns extra bra att flytta in i ett grannskap som redan på ritbordet var ett Svanenmärkt projekt. Stig in.

Direkt utanför porten ligger Sätraskogens naturreservat med ängar, ekbackar och fantastisk vy över Mälaren. Ut och njut! Här kan du tillbringa många timmar och fortfarande upptäcka nya smultronställen. I grannskapet finns både cykel- och miljöhus med gröna sedumtak och på gården hittar du luftpump för välfyllda cykeldäck. För dig med elbil står en laddplats redo.

Hall

Direkt innanför din egen dörr hittar du stor platsbyggd garderob, smarta ytsparande lösningar och smutståligt klinkergolv. In och njut! Rakt fram möts du sedan av det kombinerade vardags- och sovrummet med utgång till den stora balkongen.

Badrum

Bara för att du bor i en mindre lägenhet betyder inte det att badrummet ska få snålt med utrymme. På de välplanerade kvadratmetrarna upptäcker du stilsäker inredning, klinkergolv med komfortvärme, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Kök

Det brukar heta att köket är hemmets hjärta och det stämmer bra även här. Det är här du håller till – gör storverk vid glaskeramikhällen, bakar på den rejäla arbetsbänken eller bara umgås med vännerna vid matbordet. Dina vitvaror är miljöklassade och energisnåla.

Matplats och vardagsrum

Din matplats med fönster ut mot balkongen blir en naturlig brygga mellan köksdelen och vardagsrummet. Arkitekten för din etta har planerad så ytsmart att alla funktioner får plats utan att det på något sätt känns trångt. Extra hjälp får den luftiga känslan av det stora ljusinsläppet som de många fönstren och den glasade balkongdörren bidrar med.

Balkong

På din generösa balkong fungerar himlen som tak. Här följer du årstidernas växlingar och odlar eget efter tycke och smak. Vill du hellre njuta av en lugn stund i det fria finns gott om plats att skämma bort dig. Här passar det med en snygg loungegrupp som du kan sjunka ner i tillsammans med en bra bok.

Hemfakta

Bostad
21304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Månadsavgift
2 646 kr
Pris per m²
51 471 kr
Pris
1 750 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY