Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den stilrena tvåan med charm

Din nya tvåa på tredje våningen bjuder på grön utsikt och fina detaljer. Här tar du emot vännerna på middag på balkongen och avslutar kvällen med en promenad ner till Mälarens strand.

I ditt nya område finns badplats, småbåtshamn och ridskola. Vill du ha mer puls och liv ligger Skärholmen centrum en kort cykeltur bort. Hemma i lägenheten njuter du av öppna ytor och moderna, stilrena material.

Hall

Äntligen hemma. Här möts du av klinkerplattor som övergår i vacker parkett som löper genom hela lägenheten. Till vänster hittar du en generös skjutdörrsgarderob som rymmer allt från dunjackor till träningskläder.

Kök och vardagsrum

Plocka grönsaker från gårdens gemensamma växthus och släng ihop en sallad på din praktiska arbetsbänk. I den kombinerade kylen och frysen hittar du ännu fler godsaker till din middag. Disken överlämnar du åt din toppmoderna diskmaskin. Sedan kryper du upp i din mjuka soffa och blickar ut över skogen mittemot.

Badrum

I ditt fräscha badrum njuter du av en svalkande dusch i din smålyxiga dusch med glasvägg. Efteråt värmer du fossingarna på det gråa klinkergolvet med komfortvärme. Tvättstugetider är äntligen ett minne blott – här finns en praktisk kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Balkong

På din alldeles egna balkong odlar du grönsaker, växter och bjuder över kollegorna på en AW. På helgerna avnjuter du morgonkaffet i din sköna utefåtölj.

Sovrum

Äntligen kväll och tid för avkoppling. Då njuter du av ditt stilrena sovrum som du inrett så mysigt som bara du kan. Kläder och skor som du samlat på dig genom åren ryms utan problem i din nya skjutdörrsgarderob som löper längs med ena väggen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.