Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

11403, 2 Rum, 50 m²

Natur in på knuten och nära till nöje

Ditt nya grannskap bjuder på befriande kontraster. Här möts du av Sätraskogens naturreservat på kort promenadavstånd samtidigt som du når pulsen vid Hornstull på 13 minuter med tunnelbanan från Sätra.

På de odlade ytorna kring huset där du bor ger de många samplanteringarna en grön, tät känsla. Här samsas nyttoväxter med frukt och bär, träd och buskar för att göra blomningssäsongen så lång som möjligt. Vill du odla eget går det utmärkt på din egen balkong högst upp i huset.

Hall

Efter att ha tillbringat en eftermiddag med grannarna i föreningens gemensamma växthus är det dags att komma hem. Du kliver in i din ytsmarta hall med svårslagen förvaring och ställer de lite jordiga stövlarna på ditt klinkrade entrégolv. Jackan tar dubbelgarderoben hand om.

Badrum

Efter att ha varit utomhus behöver du fräscha upp både dig själv och kläderna från spåren av odlingsstunden. I ditt nya, helkaklade badrum kastar du in tröja och jeans i din kombimaskin för både tvätt och torktumling och tar en varm dusch. Badlakanet väntar på handdukstorken intill. Fötterna piggnar till av att känna komfortvärmen som gömmer sig under klinkergolvet.

Kök

Äntligen har du fått ett kök som ger dig alla möjligheter att lägga så mycket tid du vill på att laga mat – alla förutsättningar finns för ett lyckat slutresultat. På plats väntar nödvändiga och klimatsmarta vitvaror: kombinerad kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll med ugn. Din matplats serverar både gott om utrymme och fint med ljus tack vare fönstret alldeles intill.

Vardagsrum

Kök och vardagsrum har fint rumssamband tack vare den öppna planlösningen, ljus färgsättning och den genomgående ekparketten. Här är fint att samla många vänner omkring dig och låta kvällen bli sen. Du bor högst upp i huset – det märks på ljusinsläppet från fönstren i vinkel och balkongdörren i glas.

Balkong

Din balkong har himlen och naturen som närmsta granne. Här är det lätt att hamna många ljumma sommarkvällar med något svalt i ett glas och njuta av tystnaden och lugnet. Längre ner skymtar du grannarna från huset intill som samlats kring er utomhusgrill nära växthuset.

Sovrum

I ditt sovrum är det lätt att hitta vilan. Möblera efter eget behov – med dubbelsäng och nattduksbord eller enkelbädd och arbetsplats. Har du samlat på dig många kära pinaler och plagg löser den rymliga skjutdörrsgarderoben dina förvaringsproblem. Där hittar du också ett integrerat linneskåp som tar hand om alla sängkläder och handdukar.

Hemfakta

Bostad
11403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
47 900 kr
Pris
2 395 000 kr
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY