Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 50 m², Lägenhet 11403

Beskrivning

Natur in på knuten och nära till nöje

Ditt nya grannskap bjuder på befriande kontraster. Här möts du av Sätraskogens naturreservat på kort promenadavstånd samtidigt som du når pulsen vid Hornstull på 13 minuter med tunnelbanan från Sätra.

På de odlade ytorna kring huset där du bor ger de många samplanteringarna en grön, tät känsla. Här samsas nyttoväxter med frukt och bär, träd och buskar för att göra blomningssäsongen så lång som möjligt. Vill du odla eget går det utmärkt på din egen balkong högst upp i huset.

Hall

Efter att ha tillbringat en eftermiddag med grannarna i föreningens gemensamma växthus är det dags att komma hem. Du kliver in i din ytsmarta hall med svårslagen förvaring och ställer de lite jordiga stövlarna på ditt klinkrade entrégolv. Jackan tar dubbelgarderoben hand om.

Badrum

Efter att ha varit utomhus behöver du fräscha upp både dig själv och kläderna från spåren av odlingsstunden. I ditt nya, helkaklade badrum kastar du in tröja och jeans i din kombimaskin för både tvätt och torktumling och tar en varm dusch. Badlakanet väntar på handdukstorken intill. Fötterna piggnar till av att känna komfortvärmen som gömmer sig under klinkergolvet.

Kök

Äntligen har du fått ett kök som ger dig alla möjligheter att lägga så mycket tid du vill på att laga mat – alla förutsättningar finns för ett lyckat slutresultat. På plats väntar nödvändiga och klimatsmarta vitvaror: kombinerad kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll med ugn. Din matplats serverar både gott om utrymme och fint med ljus tack vare fönstret alldeles intill.

Vardagsrum

Kök och vardagsrum har fint rumssamband tack vare den öppna planlösningen, ljus färgsättning och den genomgående ekparketten. Här är fint att samla många vänner omkring dig och låta kvällen bli sen. Du bor högst upp i huset – det märks på ljusinsläppet från fönstren i vinkel och balkongdörren i glas.

Balkong

Din balkong har himlen och naturen som närmsta granne. Här är det lätt att hamna många ljumma sommarkvällar med något svalt i ett glas och njuta av tystnaden och lugnet. Längre ner skymtar du grannarna från huset intill som samlats kring er utomhusgrill nära växthuset.

Sovrum

I ditt sovrum är det lätt att hitta vilan. Möblera efter eget behov – med dubbelsäng och nattduksbord eller enkelbädd och arbetsplats. Har du samlat på dig många kära pinaler och plagg löser den rymliga skjutdörrsgarderoben dina förvaringsproblem. Där hittar du också ett integrerat linneskåp som tar hand om alla sängkläder och handdukar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.