Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11001, 4 Rum, 84 m²

Rymlig idyll med bullerbykänsla

Här bor du med närhet till naturen och gott om plats för umgänge. Njut av en fantastisk uteplats med lummig omgivning och väck odlingslusten till liv i växthuset på innergården.

Genomgående fräscha material och pittoreska omgivningar gör den här lägenheten till en trivsam oas för både stora och små. Med Sätraskogens naturreservat som granne och promenadavstånd till både tunnelbana och buss bor du i en grönskande idyll med bra kommunikationer och närhet till förskola och badplats. På den gemensamma gården kan du njuta av långa grillkvällar eller odla dina egna tomater. För de små finns en lekplats i anslutning till växthuset.

Entré och hall

Här stiger du in på klinkergolv med golvvärme och välkomnas av den ljusa hallen. När du hängt av dig jackan möts du av öppen planlösning, nylagd ekparkett och stora fönster. I hallen finns också rymlig förvaring med skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Det luftiga vardagsrummet är hemmets hjärta. Med utsikt över den lummiga uteplatsen kan du njuta av friskt syre och närhet till naturen. Den öppna planlösningen mot köket bjuder in till umgänge med både familj och vänner under såväl matlagning som långa middagar.

Stora sovrummet

Här vaknar du upp i ett stort sovrum och mycket ljusinsläpp från det stora fönstret. Stora garderober med skjutdörrar ger gott om plats för både kläder och förvaring.

Sovrum 2 och 3

På varsin sida om det stora sovrummet finns två sovrum där både stora och små trivs. Här finns extra garderobsutrymme och gott om plats för att inreda barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Badrum

I ditt badrum med tvättmaskin och torktumlare finns gott om ytor. Här kan du vika tvätt, ta en dusch eller värma fötterna på det kaklade golvet med golvvärme.

Uteplats

Från hemmets stenbelagda uteplats har du bullerbykänslan runt hörnet. Här kan du njuta av nyplockade tomater från gårdens växthus eller ta steget in i din egen avskilda oas där grönskande buskar skyddar uteplatsen från insyn.

Hemfakta

Bostad
11001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
4
Storlek
84 m²
Månadsavgift
4 934 kr
Pris per m²
45 238 kr
Pris
3 800 000 kr
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY