Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gott om plats för den stora familjen

Välkommen ditt nya hem med smarta ytor anpassade efter ett aktivt liv. Här finns öppna sociala utrymmen, gott om egna rum och generös förvaring.

Från entrén möts du direkt av hemmets öppna känsla. Här breder en vacker ekparkett ut sig och du har ljusinsläpp från alla håll. Det finns plats för familjemiddagarna både i köket och vardagsrummet som rymmer matplats och den bekväma soffhörnan. På övervåningen finns rymliga sovrum att dra sig undan till för lugn och ro. Utanför den egna utemiljön väntar ett familjevänligt kvarter och en naturskön omgivning med promenadavstånd till havet.

Entré och hall

Från husets framsida kommer du in till entrén med smidigt klinkergolv. I hallen finns städskåpet där dammsugare och mopp kan vila mellan städdagarna, och här finns även utrymme för familjens ytterkläder.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har spatiösa bänkytor, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvarorna trängas. Med en öppen planlösning kan du hänga med i samtalet i soffan samtidigt som du plockar undan efter middagen och fyller den energieffektiva diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats åt middagar, slappa stunder och spännande spelturneringar.

Uteplats

Gräsmattan bjuder in till lek och spring eller picknick på nära håll. Altanens trädäck blir en förlängning av vardagsrummet under sommartid där middagar kan intas med fåglarnas kvitter som bakgrundsmusik. Med en egen liten köksträdgård kan du odla färska örter att använda i såser och sallader.

Sovrum 1

Familjens största sovrum ger gott om plats för den stora sängen. Här finns tretton kvadratmeter att pusta ut på efter en lång dag.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har fönster mot framsidan och är enkla att möblera utefter familjens behov.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger rymd åt övervåningen, och kan även byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. I övervåningens två klädkammare kan familjen hålla ordning på säsongernas kläder.

Badrum och gästtoalett

Med badrum på övervåningen och gästtoalett vid hallen minskar risken för köbildning när alla ska iväg på morgonen. Klinkergolvet är både stilrent och lättskött och golvvärmen, som även finns på hela entréplanet, är skön för fötterna. Med helkaklade ljusa väggar följer hemmets ljusa och öppna känsla in även hit.

Tvättstuga

I anslutning till hallen och med egen separat entré finns familjens tvättstuga. På arbetsbänken ovanför maskinerna kan kläder och lakan vikas och sorteras, och i den rostfria hon kan de allra ömtåligaste plaggen återfå sin forna glans.

Parkering och förvaring

I det fristående förrådet i trädgården finns plats för utemöbler, kubbspel och lådor med diverse som är skönt att stuva undan.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Täljöhalvön. Här samlas grannskapets barn på torget och i lekplatsen för lek och stoj. Här finns något för alla oavsett om du har en liten eller stor familj och det blir en trygg uppväxtmiljö för barnen med närhet till skog och härligt friluftsliv.

 • Arkitektur

  I Vita Stenen inspireras vi av det strama, karga och moderna, vilket framhävs i både materialval och färgval. Kedjehusen och radhusen byggs i trä och sten i ljusa och milda färgtoner för att harmoniera med den vackra skärgårdsmiljön. Apropå arkitektur måste vi nämna ett annat verk i närheten – Täljövikens kursgård. Anläggningen byggdes 1969 för LO:s räkning av den tyske arkitekten Peter Diebitsch och innehöll 36 hotellrum. Idag finns planer på att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och aktiviteter

  Inom Österåkers kommun finns gott om naturområden både på fastlandet och på öar som Ljusterö, Husarö och Ingmarsö. Det havsnära läget på Täljöhalvön inbjuder förstås till bad, fiske, kajakpaddling, långfärdsåkning och båtliv. Svinninge Marina ligger tvärs över viken. Men här finns gott om andra alternativ – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Service i området

  Närmaste centrum ligger i Åkersberga, knappt fem kilometer bort. Köpcentrumet rymmer över 60 butiker, restauranger, caféer och ca 900 parkeringsplatser och i de omgivande kvarteren finns ytterligare köpställen och service. I kommunhuset som också är ungefär fem kilometer bort finns både vårdcentral och folktandvård.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan

Visningshus 121 kvm

Se filmen från visningshuset på 121 kvm.

Visningshus 139 kvm

Se filmen från visningshuset på 139 kvm.