Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nyproduktion Österåker

Bostad Österåker

Flytta till Österåker

I skärgårdskommunen Österåker bygger vi miljömärkta funktionella hem för hela familjen att växa i. Här finns ett rikt föreningsliv och fantastisk natur med flera strövområden i naturreservat, en paddelvänlig kanal, idrottsanläggningar och ett brett kulturutbud. Läget är perfekt för dig med barn, du har närhet till skolor och förskolor samt stora grönområden som lockar till upptäcktsfärd och lek.

I Österåker har du verkligen aldrig långt till havet från din bostad, med en 93 mil lång strandlinje i kommunen så har du stora chanser att uppleva havet ostört. Utöver det så har du andra grönområden samt en stor golfbana som granne. Närmsta stad är Åkersberga, och därifrån tar du dig enkelt in till centrala Stockholm med Roslagsbanan som tar dig till Tekniska Högskolan. I Åkersberga hittar du även det mesta du kan behöva, så som butiker och restauranger. Skulle du vilja ta dig till större shopping så har du inte lång till Täby Centrum, med över 200 butiker, restauranger och caféer.Att ha ett nyproducerat hus i Österåker gör att du kan ha en aktiv fritid. Här finns exempelvis Garnsviken, en av de större sjöarna i området. Här kan du fiska, paddla kanot, bada eller cykla runt sjön, och på vintern är det en av Stockholms bästa sjöar att åka långfärdsskridskor på.

Nyproduktion i Österåker

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt

Bonava i Österåker

Upptäck våra områden med nyproduktion i Österåker