Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-150-E, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Välplanerat hem i familjevänligt kvarter

Ditt nya kvarter i Österåker ger naturupplevelser runt knuten sommar som vinter. Havet och skogen erbjuder äventyr året om, och hemma finns ytor för avslappnat umgänge i familjens nya radhus.

Här bor du i ett välplanerat hem på två våningar. Entréplanets sociala ytor kompletteras med en övervåning med tre sovrum för lugn och ro. Du har energieffektiva vitvaror och gott om förvaring som underlättar vardagens bestyr. Baksidans uteplats ger en egen avskild utemiljö på hemmaplan, och vid kvarterets lekplats finns mer utrymme för lek på nära håll.

Entré

Det uppvärmda klinkergolvet ger ett varmt välkomnande för frusna fötter. Den vattenburna golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i familjens badrum en trappa upp. I entrén finns förvaringsutrymme i den smidiga skjutdörrsgarderoben.

Kök och vardagsrum

I ditt nya radhus består entréplanet till större delen av de sociala ytorna för matlagning, umgänge, avkoppling och lek. I köket lagas maten på klimatsmart vis med energisnåla vitvaror. De generösa bänkytorna ger plats åt flera kockar när matlagning står på schemat, och luckor och skåp har rymlig plats för bunkar och kastruller.

Utemiljö

På uteplatsens trädäck kan du duka upp till sommarmiddag, eller koppla av i den bekväma vilstolen medan pastan kokar färdigt. Gräsmattan ger plats för kullerbyttor och krocket. Framsidans gräsmatta ger plats för en välkomnande rabatt, och här finns även plats för bilen. I trädgårdens fristående förråd finns rum för utemöblerna när hösten kommer krypande.

Sovrum 1

När du vill varva ner och dra dig undan från de sociala ytorna väntar övervåningens sovrum. Det största mäter fjorton kvadratmeter och har en smidig skjutdörrsgarderob där strumpor och festkläder kan husera.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på övervåningens andra sida och ger plats för möblering utifrån önskemål och behov. Rummen ligger trivsamt vägg i vägg och med badrummet på bekvämt avstånd.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten har en stilren och harmonisk känsla med ljust kaklade väggar och klinkergolv. Gästtoaletten har en smidig duschhörna, och i båda rummen torkar handduken snabbt på handdukstorkarna.

Tvättstuga

Din tvättstuga på entréplan är försedd med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Ovanpå vilar en praktisk arbetsbänk med rostfri ho, och du har trivsam golvvärme som sällskap när du ordnar med tvättbestyren.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan