Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat radhus med gavelläge

Ditt nya radhus ger utrymme för både umgänge och lugn och ro på två smart planerade våningar där den stilrena designen är återkommande. I ditt nya kvarter är det nära till hav och skog.

Från entrén kliver du in i hemmets rymliga kök där festliga middagar och snabba mellanmål lagas med hänsyn till miljön – i ditt Svanenmärkta radhus är alla vitvaror energieffektiva. I vardagsrummet kan du duka upp till fest med långbord när det är dags att fira. Trädäcket utanför vardagsrummet blir din egen uteservering under sommarmånaderna där du kan servera välkomstdrinken. Vid kvällens slut finns tre sovrum en trappa upp för skön vila.

Entré

Här kliver du in på ett vackert klinkergolv som är skönt varm för utomhusfötter. Hemmets vattenburna golvvärme når över hela entréplanet och till övervåningens badrum. Till höger finns smart förvaring med skjutdörrar, och till vänster ligger köket där du smidigt ställer ner matkassarna.

Kök och vardagsrum

I det stilrena och rymliga köket kan den matlagningsglada få utrymme för sin kreativitet. Bänkarna ger gott om plats för karotter och skärbrädor. Vitvarorna är energieffektiva och du har praktisk förvaring i luckor och skåp. Kökets matplats kompletteras med det generösa vardagsrummet som också har plats för en matmöbel.

Utemiljö

Din nya uteplats ligger i anslutning till vardagsrummet. Här har du ett möbleringsvänligt trädäck och en egen gräsmatta. På din uteplats har du även förrådet där sommarmöblerna kan husera under de kyligare månaderna. Bilen kan du parkera på framsidans uppfart.

Sovrum 1

En trappa upp finns ditt sovrum som utgör ena sidan av övervåningen. Här väntar plats för den stora sängen och annan rogivande inredning. Längst ena väggen finns en skjutdörrsgarderob som ger plats för pryttlar och kläder utan skrymmande dörrar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen som är belägna på den andra sidan av övervåningen fungerar perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Rummen har fönster ut mot gatan och var sin hörngarderob för bra förvaring.

Badrum och gästtoalett

I badrummet på övervåningen kan du koppla av med ett långt bad, och tack vare gästtoaletten med dusch i entrén behöver du inte oroa dig för eventuell köbildning. Båda golven har stilrent ljust kakel från klinkergolvet upp till taket.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppform på energieffektivt vis. De ömtåliga plaggen kan du tvätta i den rostfria hon, och du har sällskap av bra arbetsytor och gott om förvaring.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan