Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemtrevligt radhus med gavelläge

Familjens nya radhus är välplanerat och ger gott om plats för både umgänge och lugn och ro på två smart designade våningar. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till hav och skog.

Via entrén kommer du direkt in i hemmets rymliga kök där festmiddagar och måltider i hast tillagas med hänsyn till miljön. I vardagsrummet kan du duka upp med långbord när det vankas middagar och släktkalas. Under sommarhalvåret fungerar trädäcket som din egen uteservering där gästerna kan slå sig ner när du serverar välkomstdrinken. Vid kvällens slut väntar skön vila i familjens tre sovrum.

Entré

I entrén kliver du in på ett vackert klinkergolv. Radhusets vattenburna golvvärme sträcker sig över hela entréplan och återkommer även i övervåningens badrum. Till höger har du en skjutdörrsgarderob som rymmer säsongens ytterkläder utan problem. Du kan även inreda med hatthylla och skoställ. Matkassarna ställer du enkelt ner i köket som ligger precis till vänster.

Kök och vardagsrum

I köket kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet. Här lagas maten med energieffektiva vitvaror, och här finns gott om bänkytor och praktisk förvaring i snyggt utförande. Matplatsen i köket kompletteras med plats för matbord i det generösa vardagsrummet.

Utemiljö

Från vardagsrummet når du hemmets trädäck som följs av den hemtrevliga gräsmattan. Här har du även det fristående förrådet som tacksamt förvarar allt från utemöbler till träningsredskap. Bilen parkerar du smidigt på uppfarten.

Sovrum 1

Ena sidan av övervåningen utgörs av det största sovrummet. Här finns gott om plats för den stora sängen och rogivande inredning. Längst ena kortsidan erbjuder rummets skjutdörrsgarderob plats för alla dina kläder, utan dörrar som tar upp onödig yta.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens andra sida består av två mindre rum som fungerar perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här sätter endast fantasin och dina behov gränserna. Båda rummen har fönster ut mot gatan och varsin praktisk hörngarderob.

Badrum och gästtoalett

Invid sovrummen på övervåningen finns badrummet där du kan koppla av med ett långt bad. Tack vare gästtoaletten i entrén behöver du inte störas av en eventuell köbildning. Där finns även en smart hörndusch. I båda rummen sträcker sig ett ljust kakel från klinkergolvet upp till taket.

Tvättstuga

I hemmets tvättstuga blir lakan och kläder rena och torra utan någon större ansträngning. Även här får du hjälp av energieffektiva vitvaror. De ömtåligaste plaggen tvättar du för hand i den rostfria hon.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan