Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös uteplats med vattennära läge

Välkomna gamla och nya vänner till grillkväll på din altan i skönt söderläge. Efter maten kan ni sitta kvar och njuta av dagens sista sol medan barnen leker av sig på gräsmattan framför.

Ditt nya hus ligger i ett naturnära och socialt kvarter, 30 minuter från centrala Stockholm. Familjen får gott om plats för aktivitet och umgänge både i huset och på uteplatsen. Söderläget ger solen som sällskap på altanen och gräsmattan, och även ett vackert ljusinsläpp till husets två våningar. I natursköna Österåker finns havet och skogen nära till hands för lediga friluftsdagar.

Entré och hall

Från entrén ser du hela vägen fram till baksidans uteplats – du möts direkt av den öppna känslan. Entrén har rum för familjens ytterkläder med en garderob och plats för skoställ och hatthylla. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter, och golvvärmen når över hela entréplanet samt till övervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har gott om plats för flera kockar när middagsförberedelser står på schemat. Efterarbetet sköts av den snygga integrerade diskmaskinen, som precis som de övriga vitvarorna är miljömedvetet energieffektiv. Matplatsen ger plats åt middagsbordet, och du kan även möblera med långbord för det stora kalaset. I det öppna vardagsrummet med dörr mot uteplatsen finns plats för soffan och läsfåtöljen.

Uteplats

Altanen och gräsmattan erbjuder plats för utomhusaktiviteter på nära håll. I anslutning till uteplatsen finns familjens fristående förråd som ger uppskattad förvaring.

Sovrum 1

Det största sovrummet blickar ut mot uteplatsen och blir en plats att koppla av på vid dagens slut. Rummet ger plats för en dubbelsäng, och du har en generös garderobsvägg för förvaring.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum finns i var sin ände av övervåningen. Här finns utrymme för säng och sängbord samt sagoböcker och tågbanor. Rummen passar också fint som arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Allrummet knyter ihop övervåningen och skapar en öppen yta att använda utifrån familjens behov. På övervåningen finns också en klädkammare som kan gömma undan urvuxna kläder och skrymmande lådor.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns familjens badrum i bekväm närhet till sovrummen. En trappa ner finns gästtoaletten med hörndusch. Du kan med gott samvete koppla av med ett varmt bad utan att behöva oroa dig för köbildning. Rummen delar samma stilrena design med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Tvätten blir både ren och torr i tvättstugan med energieffektiva vitvaror och egen ingång. Arbetsbänken ovanför maskinerna underlättar vardagens bestyr, och i tvättstugan finns även städskåpet där städartiklarna snällt väntar mellan städningarna.

Framsidan av huset

På husets framsida pryds entrén av en liten gräsmatta där du kan plantera välkomnande blomster. Bilen kan du parkera på uppfarten invid huset.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan