Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat radhus mitt i småstadsidyllen

I ditt nya hem finns vattenburen golvvärme, stilren ekparkett, energisnåla vitvaror och en egen uteplats med trädäck. På dina två våningar finns det gott om plats för middagar, återhämtning och vila.

Här i skärgårdsnaturen ligger Silverslänten med havet som närmsta granne. Lite längre bort finns i Åkersberga centrum med de mest nödvändiga butiker för vardagsinköpen. Grannskapet bjuder på sällskapsytor och en planerad aktivitetspark. Hemmavid väntar uteplatsen med bra potential för de gröna fingrarna.

Entré och hall

I din nya hall finns det bra med plats för kängor, jackor och cykelhjälmar bakom den snygga och enkla skjutdörrsgarderoben. Som tur finns här också ett städskåp för dammsugaren när den behöver sin vila. Rakt fram är dörren till gästtoaletten och in till vänster ligger det ljusa köket.

Kök och vardagsrum

Köksfönstret vetter mot solen i sydväst och nedanför finns det plats för matbordet med fyra till sex sittplatser. I de rymliga skåpen ryms servisen, glasen och kökets alla redskap. Här kan du låta pastan koka på den energieffektiva spisen och maten förvaras i kylen eller frysen med fullhöjdsvolym. Köksbordet kompletteras bra med ett middagsbord i vardagsrummet, där det också ryms en filmvänlig soffa.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du enkelt ut till uteplatsen med lummig potential. På familjens trädäck kan du bjuda vännerna på somrig välkomstdrink eller läsa den nya favoritboken.

Sovrum 1

På övervåningens bakre hälft väntar det större sovrummet med plats för den stora dubbelsängen och nattduksborden. Här inne finns ännu en rymlig skjutdörrsgarderob med klädstänger och hyllor. Utanför dörren ligger också övervåningens badrum.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger hemmets två mindre sovrum. Här kan du möblera efter behov oavsett om det är barnen eller hemmakontoret som ska bo här. Varje rum har ett fönster mot gatan på framsidan och varsin hörngarderob med plats för kläder.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya hem finns det plats för både badälskaren och duschnjutaren. Övervåningens badrum med badkar har skön golvvärme och handdukstork. Entréplanets gästtoalett bjuder liksom badrummet på ljusa och helkaklade väggar och ett värmande klinkergolv.

Tvättstuga

Den egna tvättstugan underlättar när vardagsbestyren knackar på. Här väntar tvättmaskinen och torktumlaren på att göra rent och torka smutstvätten med låg energiåtgång. Förutom tvättmöjligheterna finns det också en bra arbetsyta för vikningen av familjens kläder.

Parkering och förråd

Det finns bra utrymme till förvaringen av utemöblerna och skidorna i baksidans uteförråd. Även bilen får egen plats på den närliggande parkeringsplatsen.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan