Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens nya radhus med skönt gavelläge

Här i Silverslänten har du ett stenkast till havet och de blommiga ängarna. Runt hörnet planeras en stor aktivitetspark med lekpark, utegym och sällskapsytor, perfekt för alla familjens medlemmar.

Välkommen till ditt nya hem med uteplats i familjevänliga Silverslänten. Här bor familjen i ett välplanerat hem med plats för umgänge och lek. Utanför väntar ett socialt grannskap nära till havsbad och vackra utsikter. Förutom utegymmet har den träningsintresserade både längre och kortare löprundor inom ett par minuter. Från hemmet i skärgårdsmiljön når du storstadsvimlet inom bekvämt pendlingsavstånd.

Entré och hall

Som tur är finns ett vädertåligt klinkergolv när barnen springer in med blöta kängor i hallen. Här hittar du en platsbyggd och rymlig skjutdörrsgarderob perfekt till förvaringen av familjens skor och ytterkläder.

Kök och vardagsrum

I köket finns bra tillagningsytor och praktiska förvaringslösningar som underlättar när det är dags för matlagning. I skåpen ryms hela servisen, kopparna och alla glasen, dessutom finns det gott om plats för matvarorna i den fullhöga kylen och frysen. Inne i det ljusa vardagsrummet finns det tid och rum för familjens långa film-maratons, och även ett större middagsbord för släktkalaset.

Uteplats

På baksidan ligger hemmets trivsamma uteplats med möjlighet till olika typer av möblering. Här kan du läsa morgontidningen i sommarluften, eller kanske odla jordgubbar med barnen. Uteplatsen har goda förutsättningar för att bli familjens egna oas.

Sovrum 1

På övervåningen väntar det stora sovrummet med gott om plats för dubbelsängen och sängborden. Rummet har en helt egen skjutdörrsgarderob med praktiska förvaringslösningar till kläderna.

Sovrum 2 och 3

En trappa upp ligger också de mindre sovrummen med varsina garderober. Här kan du låta barnen bygga på sina fantasislott med hjälp av sängen, stolen och skrivbordet. Ljuset kommer från fönsterna som vetter mot hemmets framsida.

Badrum och gästtoalett

På nedervåningen finns gästtoaletten med tillhörande dusch, vilket underlättar när badrummet på övervåningen är ockuperat av badande barn. I rummen finns helkaklade väggar och klinkergolv med mysig golvvärme.

Tvättstuga

Det rymliga tvättutrymmet ligger vägg i vägg med gästtoaletten. Här står tvättmaskin och torktumlare smart placerat med plats för ovanliggande arbetsyta. Här på kan du para ihop familjens alla strumpor i lugn och ro.

Parkering och förråd

Utanför tomten ligger kvarterets egna parkeringsyta med plats för familjens bil. Några steg från uteplatsen ligger även ett fristående uteförråd med bra förvaringsmöjligheter.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan