Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hörnhus med vacker utsikt

Med lite större frihet, som hörnhus bidrar till, kommer du verkligen att känna dig hemma i detta hem. Det perfekta läget med vacker utsikt över hav och park är även det en bonus.

Njut av allt som havet och skogen har att erbjuda i Silverslänten II. Om du vill ta en paus från skärgårdslivet och uppleva citypulsen ligger centrala Stockholm bara en halvtimma bort. Och vill du ta en paus från vardagen kan du koppla av ute på din altan eller tappa upp ett varmt bad och njuta i ditt eget hem.

Entré

När du kommer in i ditt hem välkomnas du av ett lättskött klinkergolv. Här finns gott om plats för både matkassar och barnvagn. Praktiskt ligger även städskåpet och utrymme att hänga upp ytterkläder i entrén. Lite längre fram i hallen ligger trappan till övervåningen med ett praktiskt förvaringsutrymme undertill.

WC/dusch

Fortsatt rakt fram i hallen hittar du det lilla badrummet till höger. Detta ligger lägligt precis vid ingången till huset och är perfekt när övervåningens badrum är upptaget.

Tvättstuga

Intill nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Hit kommer du antingen via hallen eller grovingången från utsidan av huset. Med tvättmaskin, torktumlare och ett ordentligt utrymme kan du sköta din tvätt i lugn och ro här.

Vardagsrum och kök

I en halvöppen planlösning hittar du vardagsrummet och köket. Här finns ordentligt med ljusinsläpp via stora fönster och altandörren i glas. Det rymliga och öppna vardagsrummet kan du möblera med både soffhörna och kanske en social yta med bord och stolar. Vill du öka mysfaktorn finns det plats för en braskamin intill altandörren. När köket tar vid finns en avlång arbetsyta, energisnåla vitvaror och utrymme för ett större köksbord. Det är här hela familjen kan både laga och äta mat ihop.

Allrum

När du har tagit trappan upp till övervåningen tar det stora allrummet vid. Detta är ett rum att använda till precis det familjen vill och behöver. Kanske blir det ett extra vardagsrum, kanske blir det ett hemmakontor? Vill du utnyttja utrymmet till en mer privat plats kan du enkelt dela av rummet och skapa ett fjärde sovrum eller kanske just ett hemmakontor.

Sovrum 1

Till höger om trappan ligger det största sovrummet. Med dubbelfönster, öppna ytor och skjutdörrsgarderober längs ena väggen finns allt du kan tänkas behöva för ett riktigt smultronställe.

Sovrum 2

I sovrum 2 finns gott om yta att vara kreativ på. Möblera med säng, garderob och soffbord så har du ett ultimat krypin för familjens minsting.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Med gott om kvadrat att förvandla till platsen för goda nätters sömn har du även här friheten att inreda och möblera som du vill. Kanske med en fåtölj och ett skrivbord?

WC/bad

Intill sovrum 1 ligger övervåningens badrum. Här kan du koppla av – morgon som kväll. Kanske avrundar du dagen i ditt badkar och förvandlar detta rum till ditt eget hemmaspa?

Klädkammare

Mellan badrummet och sovrum 2 hittar du hemmets klädkammare. Här kan du sortera, organisera och hänga upp favoritplaggen. I detta rymliga rum får hela familjens skjortor och finkläder plats.

Utemiljö

På din rymliga baksida har du en mysig altan för årets alla grillkvällar och för större möjlighet att umgås med grannarna. När du får långväga gäster har du plats för två bilar – både i carporten och på tomten. Och det kanske bästa av allt är husets placering på en mindre trafikerad lokalgata – här finns ordentligt med plats att njuta.

Bilder

Området

  • Havet runt knuten

    I Silverslänten är naturen och havet ständigt närvarande. Bara några minuter bort väntar fina promenadstråk längs med havsviken och svalkande kvällsdopp för badsugna. Det stora naturreservatet på udden förblir orört, precis som strandängarna vid vattnet. Tvärs över viken ligger Svinninge Marina - en favoritplats för dig som trivs bäst ute till havs.

  • Gemensamt gårdshus

    Silverslänten är ett grannskap med plats för glädje och umgänge. Här finns ett gemensamhetshus med rustik inredning och sedumtak: ett klimatsmart och hållbart tak som varierar med årstiderna. Lokalen är öppen för hela grannskapet, perfekt när det nalkas grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas.

  • Kommunikation

    För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, Buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min

promenad till havet

1 km

till naturreservat

30 min

till T-centralen

8 min

till golfbanan