Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planritning bottenvåning

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Praktiskt radhus i familjevänligt kvarter

I ditt nya hem finns plats för familjen att umgås både inomhus och utomhus. Entrévåningens sociala planlösning kompletteras med en egen uteplats med altan och i större modell.

Från entrén kliver du vidare in i köket där det stora matbordet har sin plats. Vidare in i hemmet väntar vardagsrummets trivsamma yta med utsikt mot uteplatsen. Mittemot trappan finns tvättstugan som underlättar i en aktiv vardag när tvättkorgen tycks växa av sig själv. En våning upp väntar tre sovrum. Från våningens fönster kan du blicka ut mot ditt trivsamma kvarter med lugna gator och gemensamma utrymmen.

Entré

När du kliver in i hallen möts du av förvaring längs hela den högra väggen bakom smidiga skjutdörrar. Här ryms både ytterkläder, vantar, mössor och städattiraljerna. Garderoberna sträcker sig ända fram till väggen där rummet med wc/dusch tar vid, och köket ligger direkt till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets matplats ger en trivsam miljö för gemensamma måltider. Välplanerade middagar och kreativa vardagslösningar ordnas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror, och köksbänken ger plats åt många kockar när ni är fler som vill hjälpas åt. I vardagsrummet kan du duka upp till kalas eller koppla av i soffan. Här finns plats för sällskaplig möblering och för den bekväma läsfåtöljen. Hemmets stilrena golv breder ut sig i alla rum och ger en bra grund för möblemangen.

Utemiljö

Vardagsrummets glasdörr leder ut mot baksidans uteplats med generöst trädäck. Här finns rum för lata stunder, storslagna grillkvällar och allt däremellan. På framsidan finns ett praktiska fristående förråd, och i området finns parkeringsplatser med laddstolpar så att elbilen kan vara laddad och redo när du ska iväg.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets största sovrum till vänster. Ytan rymmer gott och väl den breda sängen och sängbord i par. På fönsterbänken kan den trivsamma växten och andra prydligheter husera. Klädkammaren med skjutdörrar hjälper till med förvaringen, och du kan blicka ner mot den egna uteplatsen när du släpper in morgonluften genom fönstret.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns på höger sida när du kommer upp för trappan. Rummen har var sin garderob, det ena har en garderob i ena hörnet och det andra har en inbyggd skjutdörrsgarderob invid dörren. Båda rummen har plats för säng och skrivbord för pyssel och lek.

Wc/dusch och badrum

Helkaklade väggar och golvvarmt klinkergolv ger båda rummen en stilren utformning. På entrévåningen finns rummet med duschhörna, och en trappa upp väntar familjens badrum med badkar. I båda rummen ger tvättställets kommod en bra bas för förvaringen, och på övervåningen finns även förvaring i ett spegelskåp. Båda rummen får gott om ljus från spotlights i taken.

Tvättstuga

Tvätten sköter du i den smart planerade tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Precis som kökets vitvaror är maskinerna här miljöklokt energieffektiva. När tvätten är vikt och sorterad har du trappan upp till övervåningen rakt fram.

Bilder

Området

 • Pocket park för umgänge

  Njut av havet på första parkett från grannskapets Pocket Park.  Här ges utrymme för en pergola med långbord, grill, planteringar och trädäck som terrasserar ner mot gångvägen vid havet. Utrymmet är upplyst med trivsamt stämningsljus för att ge trygghet men även sätta känslan i området.

 • Möt havet på riktigt

  I grannskapet Gatt bor du med havet på badrocksavstånd. På sommaren inbjuder det vattennära läget på Täljöhalvön till bad, fiske och kajakpaddling. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. För den båtintresserade finns Svinnge Marina tvärs över viken för oförglömliga äventyr till sjöss.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Området i siffror

2 min

promenad till havet

1 km

till naturreservat

30 min

till T-centralen

8 min

till golfbanan