Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-1302, 5 Rum, 118 m²

Ljus femma med både terrass och balkonger

Med fönster i alla väderstreck och uterum i två präglas ditt hem av ljus och naturskön utsikt. På din stora terrass har du sommarfesten och på balkongen har du dagens första solljus lagom till frukost

Oavsett om det är en kylig höstmorgon eller en varm sommardag så finns det alltid någonting att hitta på vid ditt nya hem. Under sommarmånaderna ger dina tre uterum massor av extra rymd för middagar och frukostar och under vintern finns ett stort vardagsrum och ett rymligt kök att umgås i. I grannskapet njuter du av vackra skärgårdsmiljöer med hamnkvarter och skogsmiljöer samtidigt som du når Slussen på tjugo minuter.

Kök och vardagsrum

Ditt stora kök ligger precis vid hallen och har en lång fristående vägg med energisnåla vitvaror och  spishäll. I den integrerade diskmaskinen får du undan disken smidigt och med både kyl och frys i full höjd finns det alltid plats för veckans matlådor. Du har tre stora fönster i två väderstreck. Längre in i vardagsrummet finns ett stort fönster som ger kvällssol till soffhänget.

Terrass

På den rymliga terrassen har du lyxigt västerläge med sol långt in på kvällen. Här kan du bjuda över grannarna på kvartersfest eller bara ta tid för dig själv och påta i odlingslådorna som får massa ljus från ditt höga läge.

Balkong 1 och 2

En balkong ligger vid vardagsrummet och den andra har du i lyxigt läge direkt från sovrum ett. På ena balkongen har du likt terrassen kvällssol och på den andra balkongen har du morgonsol. Här är det lika enkelt att umgås med familjen som att sitta på varsin plats när ni behöver egentid.

Sovrum 1 med extratoalett

I ditt största sovrum har du plats för dubbelsängen och nattygsborden. Med toaletten finns extra plats för möblering och i den lilla klädkammaren kan du få undan kläderna.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två kan du skapa ett gästrum eller kanske inreda med spjälsängen om du väntar utökning i familjen. I rum tre finns två härliga fönster i två väderstreck. Har finns ett ljust och trivsamt sovrum med gott om plats för inredning.

Klädkammare

Den stora klädkammaren har plats för kläderna från både sovrum två och tre. Du har flexibla inredningslösningar och fin ekparkett.

Sovrum 4

Sovrum fyra ligger något avsides från de andra sovrummen vilket gör det perfekt som allt från extra vardagsrum till gästrum för långväga besök. Det finns en garderob för förvaring.

Badrum med tvättmaskin

Det stora badrummet har massor av plats för fina inredningslösningar och förvaring. Du har en ytsmart hörndusch och både tvättmaskin och torktumlare, snyggt gömda under arbetsbänken.

Hall

Hallen bjuder in till hemmet med förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp och skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
07-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 0
Antal rum
5
Storlek
118 m²
Månadsavgift
6 601 kr
Pris per m²
71 949 kr
Pris
8 490 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter