Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 84 m², Lägenhet 07-1301

Beskrivning

Njut av terrassen högst upp i huset

Här bor du inte bara högst upp i huset, du lever dessutom i en byggnad belägen på en kulle. Med storslagen utsikt från alla rum och en spatiös terrass i söderläge är naturen alltid nära.

På din stora och soliga terrass har du utsikt över skärgården till sommarfesten. När du vill smita undan och få tid för dig själv finns ytterligare ett uterum i balkongen vid vardagsrummet, även den med härligt söderläge. Längre in i hemmet finns öppet vardagsrum med genomgång och bra förvaringslösningar för prylsamlaren. Ditt nya grannskap är både aktivt och socialt.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har fönster i tre väderstreck. Tillsammans med den öppna planlösningen ger detta ljusa och rymliga ytor som passar för allt från middagar till myskvällar i soffan. I köket har du en lång arbetsbänk för middagsförberedelserna och kyl och frys i full höjd.

Terrass och balkong

Din stora terrass löper längsmed två sidor av lägenhetshuset vilket ger solchanser från både söder och väster. Här kan du således njuta av solens värme både till helgfrukosten och vardagsmiddagen. Du har plats för sommarens fester och lugna dagar i solstolen. På balkongen kan du hitta lugnet.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger vägg i vägg med fönster åt öster. I det större rummet finns en praktisk skjutdörrsgarderob som ger dold förvaring och tar minimalt med plats. Du har plats för dubbelsäng och skrivbord. Det mindre rummet passar som extra sovrum för barnet eller arbetsrum med gästsäng. Kläderna förvaras i garderoben.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet ligger centralt i lägenheten. Du har både tvättmaskin och torktumlare som står snyggt gömda under arbetsbänken. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall

När du kommer in i ditt nya hem finns garderob, städskåp och plats för kapphyllan. I den öppna hallen kan du även ställa sittplatsen för trötta ryggar.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.