Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

07-1301, 3 Rum, 84 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Njut av terrassen högst upp i huset

Här bor du inte bara högst upp i huset, du lever dessutom i en byggnad belägen på en kulle. Med storslagen utsikt från alla rum och en spatiös terrass i söderläge är naturen alltid nära.

På din stora och soliga terrass har du utsikt över skärgården till sommarfesten. När du vill smita undan och få tid för dig själv finns ytterligare ett uterum i balkongen vid vardagsrummet, även den med härligt söderläge. Längre in i hemmet finns öppet vardagsrum med genomgång och bra förvaringslösningar för prylsamlaren. Ditt nya grannskap är både aktivt och socialt.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har fönster i tre väderstreck. Tillsammans med den öppna planlösningen ger detta ljusa och rymliga ytor som passar för allt från middagar till myskvällar i soffan. I köket har du en lång arbetsbänk för middagsförberedelserna och kyl och frys i full höjd.

Terrass och balkong

Din stora terrass löper längsmed två sidor av lägenhetshuset vilket ger solchanser från både söder och väster. Här kan du således njuta av solens värme både till helgfrukosten och vardagsmiddagen. Du har plats för sommarens fester och lugna dagar i solstolen. På balkongen kan du hitta lugnet.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger vägg i vägg med fönster åt öster. I det större rummet finns en praktisk skjutdörrsgarderob som ger dold förvaring och tar minimalt med plats. Du har plats för dubbelsäng och skrivbord. Det mindre rummet passar som extra sovrum för barnet eller arbetsrum med gästsäng. Kläderna förvaras i garderoben.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet ligger centralt i lägenheten. Du har både tvättmaskin och torktumlare som står snyggt gömda under arbetsbänken. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall

När du kommer in i ditt nya hem finns garderob, städskåp och plats för kapphyllan. I den öppna hallen kan du även ställa sittplatsen för trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
07-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 0
Antal rum
3
Storlek
84 m²
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter