Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Näst högst upp med balkong i västerläge

I din högt belägna trea har du stora sällskapsytor och rogivande sovrum. Du har flera träningsplatser runt knuten och på balkongen kan du belöna dig med en middag i kvällssolen.

Från hallen kommer du in ditt öppna vardagsrum med angränsande kök. Den öppna planlösningen skapar rymd och ljus och gör det enkelt att möblera. I badrummet finns tvättmöjligheter och i dina två sovrum finns förvaring. När du inte spenderar kvällarna på balkongen kan du utforska grannskapet, som har både picknickplatser, skogsspår och småbåtshamn.

Kök och vardagsrum

Det stora fönstret i vardagsrummet sträcker sig över hela kortsidan av rummet. Vid ena sidan kan du ställa soffan som får gott om ljus till mysstunden i soffan. Här finns också plats för matbordet, där vännerna kan vänta medan du fixar maten på de rymliga köksbänkarna i samma rum. Köket har även integrerad diskmaskin och spishäll.

Balkong

Din stora balkong är perfekt utformad för middagsbordet med tillhörande stolar. Här kan du bjuda hem kollegorna när det är dags för vårens första AW eller duka upp en intim middag i kvällssolen.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har fönster i två väderstreck och en inbyggd garderob för kläderna. Det finns även plats för ytterligare en garderob samt en säng som får gott om ljus när du läser kvällsboken. Ditt andra sovrum ligger i hallen och är något större i en mer kvadratisk form. Även här finns en garderob och plats för säng och möblering.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum är välplanerat och stilrent. I kombimaskinen kan du både tvätta och torka och på den ovanliggande bänkskivan kan du ställa doftljusen.

Hall

I den ytsmarta hallen finns precis lagom med plats för kapphyllan, skostället och sittplatsen.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.