Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

07-1202, 3 Rum, 79 m²

Öppen planlösning i social trea

Här har du med öppna och sällskapliga rum och en mysig balkong i söderläge. I grannskapet har du lika nära till kvartersrestaurangen, och naturen till löprundan.

I Tollare Terrass kan du utmana grannen på ett svettigt träningspass eller bjuda hem en vän på middag på balkongen, här är det enkelt att umgås. Samtidigt ger de natursköna miljöerna platser för avkoppling och reflektion. Med de ljusa ytorna och det höga läget i din nya trea finns gott om naturligt ljusinsläpp till soffhänget.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har öppen planlösning samtidigt som de är något uppdelade i två separata rum. I det trivsamma köket har du plats för middagsbordet vid det stora fönstret. De generösa arbetsytorna har plats för den avancerade middagen och vitvarorna är rymliga och klimatsmarta.

Balkong

Balkongen är något inbyggd i husfasaden vilket ger vindskydd från väster. Du har många solchanser från söderläget och plats för bord och stolar. Solläget gör också balkongen till en utmärkt odlingsplats.

Sovrum 1 med klädkammare

Dina två sovrum ligger vägg i vägg och har fönster i österläge. I det större rummet har du en stor klädkammare som har plats för både mysbyxor och finkläder. När du är färdig med att färgsortera skjortorna kan du inreda rummet med dubbelsäng och nattygsbord, eller enkelsäng och ett större skrivbord.

Sovrum 2

I det mindre rummet finns en garderob som står snyggt gömd bakom dörren. Här kan du skapa arbetsrummet och gästrummet, eller barnkammaren om familjen växer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum med ljusa kakelväggar finns trivsamma ytor att börja dagen på. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande arbetsbänk och lättskött klinkergolv.

Hall

När du kommer in i hallen möts du av en lång hallkorridor med plats för inredning och sittplatser för trötta ryggar. Du har garderob för ytterkläderna och plats för krokar och skoställ.

Hemfakta

Bostad
07-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 0
Antal rum
3
Storlek
79 m²
Månadsavgift
4 419 kr
Pris per m²
63 165 kr
Pris
4 990 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter