Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning i social trea

Här har du med öppna och sällskapliga rum och en mysig balkong i söderläge. I grannskapet har du lika nära till kvartersrestaurangen, och naturen till löprundan.

I Tollare Terrass kan du utmana grannen på ett svettigt träningspass eller bjuda hem en vän på middag på balkongen, här är det enkelt att umgås. Samtidigt ger de natursköna miljöerna platser för avkoppling och reflektion. Med de ljusa ytorna och det höga läget i din nya trea finns gott om naturligt ljusinsläpp till soffhänget.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har öppen planlösning samtidigt som de är något uppdelade i två separata rum. I det trivsamma köket har du plats för middagsbordet vid det stora fönstret. De generösa arbetsytorna har plats för den avancerade middagen och vitvarorna är rymliga och klimatsmarta.

Balkong

Balkongen är något inbyggd i husfasaden vilket ger vindskydd från väster. Du har många solchanser från söderläget och plats för bord och stolar. Solläget gör också balkongen till en utmärkt odlingsplats.

Sovrum 1 med klädkammare

Dina två sovrum ligger vägg i vägg och har fönster i österläge. I det större rummet har du en stor klädkammare som har plats för både mysbyxor och finkläder. När du är färdig med att färgsortera skjortorna kan du inreda rummet med dubbelsäng och nattygsbord, eller enkelsäng och ett större skrivbord.

Sovrum 2

I det mindre rummet finns en garderob som står snyggt gömd bakom dörren. Här kan du skapa arbetsrummet och gästrummet, eller barnkammaren om familjen växer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum med ljusa kakelväggar finns trivsamma ytor att börja dagen på. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande arbetsbänk och lättskött klinkergolv.

Hall

När du kommer in i hallen möts du av en lång hallkorridor med plats för inredning och sittplatser för trötta ryggar. Du har garderob för ytterkläderna och plats för krokar och skoställ.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.