Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med brunchplats på balkongen och naturen runt hörnet

I din nya tvåa har du rymliga ytor för middagar och bruncher. I vardagsrummet kan du duka upp festmiddagen och på balkongen med morgonsol passar frukosten utmärkt.

Här bor du med balkong, förvaring, tvättmöjligheter och öppna sällskapsytor. Trots sina två rum känns din nya tvåa betydligt större, mycket tack vare den öppna planlösningen men också för att hemmet sträcker sig utanför sina fyra väggar. Du har flera innegårdar i olika nivåer och massor av naturupplevelser och vattenmiljöer att njuta av.

Kök och vardagsrum

Köket är öppet och ljust med spatiösa arbetsbänkar och ett stort fönster i österläge. Du har integrerad diskmaskin som snabbt fixar stöket från middagen, i kylen förvarar du enkelt resterna. Du har gott om plats för ett stort matbord och en soffa som får mysig sol till morgonstunden med tidning och kaffe.

Balkong

Balkongen i österläge har plats för matbord, stolar och odling. Här kan du påta i odlingslådan och sätta sommarens tomater eller ta en lugn stund med vännerna och en kopp kaffe.

Sovrum

Ditt sovrum är rymligt med fönster i två väderstreck som ger ljus under sommarmånaderna. Annars har du plats för flera ljuskällor och en större säng. Kläderna förvarar du i dina två garderober eller i linneskåpet, alla smart placerade bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du en smidig hörndusch. Du har även en ytsmart kombimaskin som enkelt tar hand om tvätten och en arbetsbänk som funkar lika bra som avställningsyta som för tvättsortering.

Hall

I den halvöppna hallen har du en garderob som ger plats för de otympliga vinterkläderna. Den är dessutom placerad så att den skapar ett inbyggt utrymme där kapphyllan passar perfekt.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.