Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

07-1201, 2 Rum, 52 m²

Med brunchplats på balkongen och naturen runt hörnet

I din nya tvåa har du rymliga ytor för middagar och bruncher. I vardagsrummet kan du duka upp festmiddagen och på balkongen med morgonsol passar frukosten utmärkt.

Här bor du med balkong, förvaring, tvättmöjligheter och öppna sällskapsytor. Trots sina två rum känns din nya tvåa betydligt större, mycket tack vare den öppna planlösningen men också för att hemmet sträcker sig utanför sina fyra väggar. Du har flera innegårdar i olika nivåer och massor av naturupplevelser och vattenmiljöer att njuta av.

Kök och vardagsrum

Köket är öppet och ljust med spatiösa arbetsbänkar och ett stort fönster i österläge. Du har integrerad diskmaskin som snabbt fixar stöket från middagen, i kylen förvarar du enkelt resterna. Du har gott om plats för ett stort matbord och en soffa som får mysig sol till morgonstunden med tidning och kaffe.

Balkong

Balkongen i österläge har plats för matbord, stolar och odling. Här kan du påta i odlingslådan och sätta sommarens tomater eller ta en lugn stund med vännerna och en kopp kaffe.

Sovrum

Ditt sovrum är rymligt med fönster i två väderstreck som ger ljus under sommarmånaderna. Annars har du plats för flera ljuskällor och en större säng. Kläderna förvarar du i dina två garderober eller i linneskåpet, alla smart placerade bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du en smidig hörndusch. Du har även en ytsmart kombimaskin som enkelt tar hand om tvätten och en arbetsbänk som funkar lika bra som avställningsyta som för tvättsortering.

Hall

I den halvöppna hallen har du en garderob som ger plats för de otympliga vinterkläderna. Den är dessutom placerad så att den skapar ett inbyggt utrymme där kapphyllan passar perfekt.

Hemfakta

Bostad
07-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 0
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter