Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-1104, 3 Rum, 54 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Med balkong i västerläge och fönster i två väderstreck

I din välplanerade trea har du stora umgängesytor och två lugna sovrum. På din nya balkong har du eftermiddagssol till maten och i kvarteret finns flera ställen att njuta av solnedgången från.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av ett stort vardagsrum med tillhörande kök. Den öppna planlösningen skapar rymd och ljus samt gör det enkelt att möblera. I ditt stora badrum finns tvättmöjligheter och i dina två sovrum finns gott om förvaring. I kvarteret kan du ta båten till de närliggande öarna eller ta med dig picknickmaten till grannskapets terrassdel med utsikt över vattnet.

Kök och vardagsrum

Fönstret i vardagsrummet sträcker sig över nästan hela kortsidan av rummet. Vid ena hörnet kan du ställa soffan som får gott om ljus till morgontidningen i soffan. Här finns också plats för matbordet, där gästerna kan vänta medan du fixar maten på de rymliga köksbänkarna i samma rum. Köket har även integrerad diskmaskin och spishäll.

Balkong

Din stora balkong är perfekt utformad för middagsbordet med tillhörande stolar. Här kan du bjuda hem kollegorna när det är dags för vårens första AW, med värmande eftermiddagssol.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har fönster i två väderstreck och en inbyggd garderob för kläderna. Det finns även plats för ytterligare en garderob samt en säng som får gott om ljus när du läser kvällsboken. Ditt andra sovrum ligger i hallen och är något större i en mer kvadratisk form. Även här finns en garderob och plats för säng och möblering.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum är välplanerat och stilrent. I kombimaskinen kan du både tvätta och torka och på den ovanliggande bänkskivan kan du ställa doftljusen.

Hall

I den ytsmarta hallen finns precis lagom med plats för kapphyllan, skostället och sittplatsen.

Hemfakta

Bostad
07-1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 0
Antal rum
3
Storlek
54 m²
Månadsavgift
3 021 kr
Pris per m²
60 926 kr
Pris
3 290 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter