Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-1003, 4 Rum, 87 m²

Högt belägen fyra med balkong

Här har du din egen balkong som vetter åt söder. När kvällarna inte spenderas i uterummet har du gott om umgängesytor i kvarteret, med flera innergårdar och skärgårdsmiljöer till sommarpicknicken.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av gott om förvaring och ett stort vardagsrum som öppnar upp sig mot det klimatsmarta köket. Vidare ut på balkongen möts du av en solig utsikt över kvarter och sund.. För de mer sociala dagarna kan du grilla på innergården eller kanske ta en tur ned till kvartersrestaurangen.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet finns flera spatiösa fönster som ger massor av naturligt ljus till lugna dagar i soffan. Du har öppen planlösning in till köket som skapar en känsla av rymd och som gör det enkelt att möblera med ett stort matbord och soffhörna. Köksbänkarnas praktiska L-form ger plats för flera matglada vänner och den integrerade diskmaskinen tar snabbt hand om disken. I kyl och frys finns gott om plats för matresterna.

Balkong

Din nya balkong har bra plats för middagsbord och stolar. För bokslukaren finns plats för en större utesoffa där du kan kura ned dig och läsa i värmen av solen.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt största sovrum ligger vid hallen och har både egen klädkammare och linneskåp. När du slipper lägga plats för förvaringslösningar finns gott om plats för annan inredning, som dubbelsäng, sängbord och designdetaljer.

Sovrum 2 och 3

I sovrummet vägg i vägg till det största rummet har du också en egen klädkammare. Detta sovrummet är något mindre men har fortfarande utrymme för sängplats och sängbord. I det tredje sovrummet finns ett stort fönster och plats för säng, byrålåda och sängbord. Båda rummen passar som såväl arbetsrum som barnkammare.

Badrum och extratoalett

Med familjens två toaletter kan du ta långduschen utan att oroa dig för köbildning. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en praktisk bänkskiva. Extratoaletten har WC, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

Hallen leder in till flera av hemmets rum. Du har garderob och städskåp för ytterkläder och dammsugaren. Det finns även plats för en kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
07-1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 0
Antal rum
4
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 867 kr
Pris per m²
63 793 kr
Pris
5 550 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter