Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stora fönster i social trea

Här kan den lilla familjen hitta hem. Du har öppna och ljusa ytor i kök och vardagsrum och en angränsande balkong med precis tillräckligt mycket plats för den intima middagen.

Med de ljusa ytorna och ditt höga läge finns gott om naturligt ljusinsläpp till middagar och bruncher. Under de värmande sommarmånaderna är balkongen det perfekta stället för middagen. I ditt nya kvarter finns också många gemensamma ytor för sällskap.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har öppen planlösning samtidigt som planlösningen delar upp dem i två separata rum. I det trivsamma köket har du plats för middagsbordet vid det stora fönstret. De generösa arbetsytorna har plats för avancerad matlagning och vitvarorna är rymliga och klimatsmarta.

Balkong

Balkongen är något skyddad av husfasaden vilket ger vindskydd från väster. Du har många solchanser från söderläget och plats för bord och stolar. Solläget gör också balkongen till en utmärkt odlingsplats.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger vägg i vägg och har fönster i österläge. I det större rummet har du en spatiös klädkammare för förvaring. Du har plats för dubbelsäng och annat möblemang. I det mindre rummet finns en garderob och ett linneskåp som står snyggt gömda bakom dörren. Här kan du skapa arbetsrummet, gästrummet eller barnkammaren om familjen växer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt stora badrum med ljusa kakelväggar finns trivsamma ytor att starta dagen på. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande arbetsbänk och lättskött klinkergolv.

Hall

När du kommer in i hallen möts du av en lång hallkorridor med plats för inredning och sittplatser för trötta ryggar. Du har garderob för ytterkläderna och städskåp för vårstädningen.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.