Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

07-1001, 2 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Trivsam tvåa med stor balkong

I Tollare Terrass trivs du som vill bo modernt och bekvämt. Med cirka 20 minuter hem från Slussen kan du få det bästa av två världar – skärgården utanför dörren och stadsliv inom räckhåll.

Balkongen gör hemmets yta större och ger dig tillgång till Tollares fina omgivning på hemmaplan. Här njuter du av årstidernas skiftningar och blickar ner mot Lännerstasundet. Oavsett om du föredrar långa promenader i naturen, en kajaktur på vattnet eller bara lata dagar vid kajen så erbjuder omgivningen flera sätt att spendera en ledig dag.

Kök och vardagsrum

Köket från Marbodal är öppet och ljust med spatiösa arbetsbänkar och ett stort fönster. Du har integrerad diskmaskin som snabbt fixar stöket från middagen, och i kylen förvarar du enkelt resterna. Du har gott om plats för ett stort matbord och en soffa som får mysig sol till morgonstunden med tidning och kaffe.

Balkong

Balkongen har plats för matbord, stolar och odling. Här kan du påta i odlingslådan och sätta sommarens tomater, eller ta en lugn stund med vännerna och en kopp kaffe.

Sovrum

Ditt sovrum är rymligt med fönster i två väderstreck som ger ljus under sommarmånaderna. Annars har du plats för flera ljuskällor och en större säng. Kläderna förvarar du i dina två garderober eller i linneskåpet, alla smart placerade bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du en ytsmart kombimaskin som enkelt tar hand om tvätten och en arbetsbänk som funkar lika bra som avställningsyta som för tvättsortering. Bredvid väntar tvättställ, wc och dusch.

Hall

I den halvöppna hallen har du en garderob som ger plats för de otympliga vinterkläderna. Den är dessutom placerad så att den skapar ett inbyggt utrymme där kapphyllan passar perfekt.

Hemfakta

Bostad
07-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 0
Antal rum
2
Storlek
52 m²
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter