Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0902, 5 Rum, 113 m²

Bo granne med naturen i familjevänlig femma

Ditt nya kvarter har fantasieggande skogar och mysiga klippbad i skärgårdsmiljö. Hemmavid finns öppna ytor, gott om förvaring och bra tvättmöjligheter. Den rymliga balkongen har soligt söderläge.

I ditt nya hem kan hela familjen få plats i vardagsrummet när det är dags för filmkväll eller middagsdags. På den stora balkongen kan du duka upp matbordet när vädret tillåter, söderläget ger solchanser större delen av dagen. Familjen har två klädkamrar och garderober i nästan varje sovrum, i en av dina två toaletter finns både tvättmaskin och torktumlare. Tollare Terrass är ett kvarter mitt i naturen, samtidigt som du når city på endast tjugo minuter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har ekparkett och fönster i två väderstreck. Med den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för en stor middagsplats och en trivsam soffhörna. I fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen kan du förvara veckans matrester.

Balkong

Din balkong i söderläge ger solchanser till lugna dagar med korsord och påtande i rabatten. Tack vare balkongens långsmala design finns också plats för utebord med stolar.

Sovrum 1

Ditt största rum har ett privat läge längst in i hemmet. Sovrummet passar bra för dig som vill inreda med dubbelsängen. Här behöver du nämligen inte göra plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2, 3 och 4

I ditt minsta sovrum kan du bygga lego med barnen eller skapa ett mysigt arbetsrum. Du har gott om plats för säng och skrivbord. Dina andra två sovrum ligger vid kök och vardagsrum. Rummen är något större och har fönster i västerläge.

Badrum och extratoalett

Ditt nya badrum har vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. När tvättdagen kommer har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Hemfakta

Bostad
07-0902
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 0
Antal rum
5
Storlek
113 m²
Månadsavgift
6 322 kr
Pris per m²
57 434 kr
Pris
6 490 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter