Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Social trea med storslagen utsikt

Här lever du både högt upp i huset och högt upp i kvarteret. Uppe på kullen har din balkong utsikt över glittrande vatten och lummiga skärgårdsöar. Inflyttning från maj 2020. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av grannskapet - kontakta säljare Tiam på 070-673 74 58 för att boka en tid.

Ditt nya kvarter Tollare terrass har fått sitt namn från de många innegårdar och terrasser som finns för både umgänge och träning. När du vill utforska kvarteret har du allt från skogsmiljöer till sjöar, kvartersrestauranger och hamnpromenader. I ditt nya hem finns öppen planlösning, balkong i söderläge, sovrum med förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum har du stora fönster som vetter mot söder och öster. Det naturliga ljusinsläppet gör det enkelt att umgås på ytorna från morgon till kväll. Du kan duka upp ett stort matbord för middagen eller bjuda hem grannbarnen på en filmkväll i soffan. I det klimatsmarta Marbodalköket kan du och familjen tillsammans fixa middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Resterna förvarar du enkelt i fullhöjdskylen.

Balkong

På den varma balkongen finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger ljus för hobbyodlarens blommor och tomatplantor.

Sovrum 1

Det största sovrummet finner du i längst in i hemmet. Du har tre garderober som är snyggt inbyggda i planlösningen och plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Sovrum 2

I ditt mindre sovrum har du utrymme för enkelsäng, skrivbord, och leksaker, kläderna förvarar du i den inbyggda garderoben. Fönstret ser ut över kobbar och sjömiljöer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum har du vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. Kläderna tvättas smidigt i din egen tvättmaskin. När de torkats i torktumlaren kan du sortera kläderna på den ovanliggande arbetsbänken.

Hall

Här bjuds du in till hemmet genom en liten hallkorridor med plats för möblering. Du har flera förvaringsmöjligheter, med utrymme för kapphyllan och skostället samt två inbyggda garderober och ett städskåp längre in i hemmet.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.