Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0901, 3 Rum, 74 m²

Social trea med storslagen utsikt

Här lever du både högt upp i huset och högt upp i kvarteret. Uppe på kullen har din balkong utsikt över glittrande vatten och lummiga skärgårdsöar. Hemmet är öppet och ljus med smarta lösningar.

Ditt nya kvarter Tollare terrass har fått sitt namn från de många innegårdar och terrasser som finns för både umgänge och träning. När du vill utforska kvarteret har du allt från skogsmiljöer till sjöar, kvartersrestauranger och hamnpromenader. I ditt nya hem finns öppen planlösning, balkong i söderläge, sovrum med förvaring och badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum har du stora fönster som vetter mot söder och öster. Det naturliga ljusinsläppet gör det enkelt att umgås på ytorna från morgon till kväll. Du kan duka upp ett stort matbord för middagen eller bjuda hem grannbarnen på en filmkväll i soffan. I det klimatsmarta Marbodalköket kan du och familjen tillsammans fixa middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Resterna förvarar du enkelt i fullhöjdskylen.

Balkong

På den varma balkongen finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger ljus för hobbyodlarens blommor och tomatplantor.

Sovrum 1

Det största sovrummet finner du i längst in i hemmet. Du har tre garderober som är snyggt inbyggda i planlösningen och plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Sovrum 2

I ditt mindre sovrum har du utrymme för enkelsäng, skrivbord, och leksaker, kläderna förvarar du i den inbyggda garderoben. Fönstret ser ut över kobbar och sjömiljöer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum har du vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. Kläderna tvättas smidigt i din egen tvättmaskin. När de torkats i torktumlaren kan du sortera kläderna på den ovanliggande arbetsbänken.

Hall

Här bjuds du in till hemmet genom en liten hallkorridor med plats för möblering. Du har flera förvaringsmöjligheter, med utrymme för kapphyllan och skostället samt två inbyggda garderober och ett städskåp längre in i hemmet.

Hemfakta

Bostad
07-0901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 0
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Månadsavgift
4 140 kr
Pris per m²
62 027 kr
Pris
4 590 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter