Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0802, 5 Rum, 113 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Skärgården runt knuten i öppen femma

I Tollare Terrass har du löprundan och vattenmiljöer utanför dörren, med flera platser för trivsam återhämtning. Hemma har du öppen planlösning och egen balkong med utsikt över sundet.

Ditt nya hem är öppet och rymligt med ett stort vardagsrum för filmkvällen och en balkong för middagen, när vädret tillåter. Med de två klädkamrarna och de två toaletterna förenklas vardagen. Tollare Terrass ligger mitt bland klippbad och småbåtshamnar samtidigt som du når Slussen på tjugo minuter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har ekparkett och fönster i två väderstreck. Med den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för en stor middagsplats och en trivsam soffhörna. I fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen kan du förvara veckans matrester.

Balkong

Din balkong i söderläge ger solchanser till lugna dagar med korsord och blomvattnande. Tack vare balkongens långsmala design finns gott om plats för utebord med stolar.

Sovrum 1

Ditt största rum har ett privat läge längst in i hemmet. Sovrummet passar bra för dig som vill inreda med dubbelsängen. Här behöver du inte göra plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2, 3 och 4

I ditt minsta sovrum kan du bygga kuddslott med barnen eller skapa ett mysigt arbetsrum. Du har gott om plats för säng, garderob och skrivbord. Det tredje och fjärde sovrummet ligger vid sällskapsytorna och har något mer plats för inredning.

Badrum och extratoalett

Ditt nya badrum har vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. När tvättdagen kommer har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Hemfakta

Bostad
07-0802
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
5
Storlek
113 m²
Månadsavgift
6 322 kr
Pris per m²
53 009 kr
Pris
5 990 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter