Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 113 m², Lägenhet 07-0802

Beskrivning

Skärgården runt knuten i öppen femma

I Tollare Terrass har du löprundan och vattenmiljöer utanför dörren, med flera platser för trivsam återhämtning. Hemma har du öppen planlösning och egen balkong med utsikt över sundet.

Ditt nya hem är öppet och rymligt med ett stort vardagsrum för filmkvällen och en balkong för middagen, när vädret tillåter. Med de två klädkamrarna och de två toaletterna förenklas vardagen. Tollare Terrass ligger mitt bland klippbad och småbåtshamnar samtidigt som du når Slussen på tjugo minuter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har ekparkett och fönster i två väderstreck. Med den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för en stor middagsplats och en trivsam soffhörna. I fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen kan du förvara veckans matrester.

Balkong

Din balkong i söderläge ger solchanser till lugna dagar med korsord och blomvattnande. Tack vare balkongens långsmala design finns gott om plats för utebord med stolar.

Sovrum 1

Ditt största rum har ett privat läge längst in i hemmet. Sovrummet passar bra för dig som vill inreda med dubbelsängen. Här behöver du inte göra plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2, 3 och 4

I ditt minsta sovrum kan du bygga kuddslott med barnen eller skapa ett mysigt arbetsrum. Du har gott om plats för säng, garderob och skrivbord. Det tredje och fjärde sovrummet ligger vid sällskapsytorna och har något mer plats för inredning.

Badrum och extratoalett

Ditt nya badrum har vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. När tvättdagen kommer har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.