Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0801, 3 Rum, 82 m²

Välplanerat hem med umgängesytor inne och ute

Din nya trea har stora rum för såväl återhämtning som umgänge, med två balkonger som vetter mot Lännerstasundets kobbar och sjöar. Du har tvättmöjligheter på toaletten och gott om förvaring.

Under sommaren har ditt nya kvarter allt från klippbad och löpspår till innergårdar med grillplatser och solstolar. När hösten kommer finns en skog där du med lite tur kan hitta en svamp eller två, om det inte blir tillräckligt för svampsoppan kan du smita ner till kvartersrestaurangen för en bit mat. Tvättmaskinen i badrummet förenklar vardagen och det stora vardagsrummet förenklar umgänget. De två balkongerna skapar rymd under sommarmånaderna.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum har du stora fönster som vetter mot söder och öster. Det naturliga ljusinsläppet gör det enkelt att umgås på ytorna från morgon till sen kväll. Du kan duka upp ett stort matbord för middagen eller bjuda hem grannbarnen på en filmkväll i soffan. I det klimatsmarta Marbodalköket kan du och familjen tillsammans fixa middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Resterna förvarar du enkelt i fullhöjdskylen.

Balkong 1 och 2

På den balkongen vid vardagsrummet finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger ljus för hobbyodlarens senaste växtprojekt. Balkongen i sovrum två har ett läge mot sydöst som ger sol när du vaknat innan din partner.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet finner du i längst in i hemmet. Du har en klädkammare för förvaring och plats för dubbelsäng och nattygsbord. Vägg i vägg finner du ditt minsta sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Du har utrymme för säng och skrivbord med en garderob för leksakerna.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum har du vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. Kläderna tvättas smidigt i din egen tvättmaskin. När de torkats i torktumlaren kan du sortera kläderna på den ovanliggande arbetsbänken.

Hall

Här bjuds du in till hemmet genom en liten hallkorridor med plats för möblering. Du har flera förvaringsmöjligheter, med utrymme för kapphyllan och skostället samt en inbyggd garderob.

Hemfakta

Bostad
07-0801
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 587 kr
Pris per m²
58 415 kr
Pris
4 790 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter