Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0702, 5 Rum, 113 m²

Träningsnära femma med balkong

I Tollare Terrass är det enkelt att aktivera sig. Du har löpspår och sjöar utanför dörren och flera platser för trivsam återhämtning. Hemmavid finns öppen planlösning och egen balkong.

Din nya femma är öppen och rymlig med ett stort vardagsrum för myskvällen och en balkong för sensommarmiddagen. Förvaringen sköts enkelt med dina två klädkamrar och de två toaletterna förenklar vardagen för stressiga småbarnsföräldrar. När du vill finna tid för dig själv har du promenadstråk, träningsmöjligheter och storslagen natur att njuta av.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har charmig ekparkett och fönster i två väderstreck. Med den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för en stor middagsplats och en mysig soffhörna. I fullhöjskylen och fullhöjdsfrysen kan du förvara veckans matlådor. Marbodalköket går i modern stil med energisnåla vitvaror.

Balkong

Din balkong i söderläge ger solchanser till lugna dagar med korsord och blomvattnande. Tack vare balkongens långsmala design finns gott om plats för utebord med stolar.

Sovrum 1

Ditt största rum har ett privat läge längst in i hemmet. Sovrummet passar bra för dig som vill inreda med dubbelsängen. Här behöver du nämligen inte göra plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2, 3 och 4

I ditt minsta sovrum kan du bygga kuddslott med barnen eller skapa ett mysigt arbetsrum. Du har gott om plats för säng, garderob och skrivbord. De andra två sovrummen ligger vid sällskapsytorna i kök och vardagsrum. Rummen är något större och passar som sängplats eller gästrum.

Badrum och extratoalett

Ditt nya badrum har vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. När tvättdagen kommer har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Hemfakta

Bostad
07-0702
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 0
Antal rum
5
Storlek
113 m²
Månadsavgift
6 322 kr
Pris per m²
51 239 kr
Pris
5 790 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter