Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

07-0701, 3 Rum, 82 m²

Praktisk planlösning i trea nära naturen

Ditt nya hem är välplanerat och öppet med stora rum för såväl återhämtning som umgänge. Du har en mysig balkong med söderläge som vetter mot skärgårdskvarteret med kobbar och sjöar.

När värmen slår till bjuder Tollare Terrass på allt från badplatser och löpspår till innergårdar för avkoppling och lek. När hösten kommer kan du smita ut till den kringliggande skogen och plocka svamp eller promenera ner till kvartersrestaurangen för en bit mat. Du kan anordna mysiga spelkvällar med vännerna eller bara ta en stund för dig själv på någon av dina två balkonger.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum har du stora fönster som vetter mot söder och öster. Det naturliga ljusinsläppet gör det enkelt att umgås på ytorna från morgon till sen kväll. Du kan duka upp ett stort matbord för middagen eller bjuda hem grannbarnen på en filmkväll i soffan. I det klimatsmarta Marbodalköket kan du och familjen tillsammans fixa middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Resterna förvarar du enkelt i fullhöjdskylen.

Balkong 1 och 2

På den varma balkongen finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger ljus för hobbyodlarens blommor och tomatplantor. Din andra balkong i sovrum ett har mysig morgonsol till kaffet på måndagen.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet finner du i längst in i hemmet. Du har en klädkammare som har plats för både kläder och prylar samt som ger utrymme för dubbelsäng och nattygsbord. I det något mindre sovrummet kan du inreda med dubbelsäng, kläderna förvarar du i den inbyggda garderoben bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum har du vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. Kläderna tvättas smidigt i din egen tvättmaskin. När de torkats i torktumlaren kan du sortera kläderna på den ovanliggande arbetsbänken.

Hall

Här bjuds du in till hemmet genom en liten hallkorridor med plats för möblering. Du har flera förvaringsmöjligheter, med utrymme för hatthyllan och skostället samt en inbyggd garderob och ett städskåp.

Hemfakta

Bostad
07-0701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 0
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 587 kr
Pris per m²
56 707 kr
Pris
4 650 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter