Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 82 m², Lägenhet 07-0701

Beskrivning

Praktisk planlösning i trea nära naturen

Ditt nya hem är välplanerat och öppet med stora rum för såväl återhämtning som umgänge. Du har en mysig balkong med söderläge som vetter mot skärgårdskvarteret med kobbar och sjöar.

När värmen slår till bjuder Tollare Terrass på allt från badplatser och löpspår till innergårdar för avkoppling och lek. När hösten kommer kan du smita ut till den kringliggande skogen och plocka svamp eller promenera ner till kvartersrestaurangen för en bit mat. Du kan anordna mysiga spelkvällar med vännerna eller bara ta en stund för dig själv på någon av dina två balkonger.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum har du stora fönster som vetter mot söder och öster. Det naturliga ljusinsläppet gör det enkelt att umgås på ytorna från morgon till sen kväll. Du kan duka upp ett stort matbord för middagen eller bjuda hem grannbarnen på en filmkväll i soffan. I det klimatsmarta Marbodalköket kan du och familjen tillsammans fixa middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Resterna förvarar du enkelt i fullhöjdskylen.

Balkong 1 och 2

På den varma balkongen finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger ljus för hobbyodlarens blommor och tomatplantor. Din andra balkong i sovrum ett har mysig morgonsol till kaffet på måndagen.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet finner du i längst in i hemmet. Du har en klädkammare som har plats för både kläder och prylar samt som ger utrymme för dubbelsäng och nattygsbord. I det något mindre sovrummet kan du inreda med dubbelsäng, kläderna förvarar du i den inbyggda garderoben bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt rymliga badrum har du vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. Kläderna tvättas smidigt i din egen tvättmaskin. När de torkats i torktumlaren kan du sortera kläderna på den ovanliggande arbetsbänken.

Hall

Här bjuds du in till hemmet genom en liten hallkorridor med plats för möblering. Du har flera förvaringsmöjligheter, med utrymme för hatthyllan och skostället samt en inbyggd garderob och ett städskåp.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.