Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 113 m², Lägenhet 07-0602

Beskrivning

Rymlig söderbalkong i träningsnära kvarter

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av lägenheterna i Tollare Terrass. Kontakta säljaren Tiam på telefonnummer 070-673 74 58 för att boka en tid.

Kvarterets namn kommer från de många innergårdar och terrasser i olika nivåer som området bjuder på.. Hemmavid har du ett öppet och rymlig hem med ett stort vardagsrum för hemmakvällar och en balkong för sommarmiddagar. Du har två klädkamrar för förvaring och två toaletter för stressiga morgnar.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum finns charmigt ekgolv och fönster i två väderstreck. Du kan anordna allt från spelkvällar till middagar, tack vare den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för långbordet när det är finbjudning. Under lugna vardagskvällar finns fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys där du kan hämta gårdagens rester för uppvärmning. I köket från Marbodal är samtliga vitvaror snyggt integrerade och tar minimalt med energi.

Balkong

På din nya balkong ger söderläget solchanser till lata dagar med morgontidningen och lugna söndagar påtandes i odlingslådorna. Tack vare balkongens avlånga design finns gott om plats för middagsbordet och stolarna.

Sovrum 1

Det största rummet ligger avskilt längst in i hemmet. Rummet passar bra för dig som vill inreda med en säng av större modell. Här behöver du nämligen inte ge plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2, 3 och 4

I det minsta sovrummet kan du bygga upp kuddslott med barnen. Rummet har plats för säng, garderob och legobyggen. Det tredje och fjärde sovrummet ligger vid dina sociala ytor i kök och vardagsrum. Här finns lite mer plats för inredning och förvaringslösningar.

Badrum och extratoalett

Ditt ljusa badrum har vita kakelväggar och klinkergolv. När det är tvättdags har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.