Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0602, 5 Rum, 113 m²

Rymlig söderbalkong i träningsnära kvarter

I din nya femma i Tollare Terrass lever du ett aktivt och rogivande liv. Här är det lika enkelt att finna lugnet på balkongen som att ta en svettig löprunda i naturreservatet med bästa vännen.

Kvarterets namn kommer från de många innergårdar och terrasser i olika nivåer som området bjuder på.. Hemmavid har du ett öppet och rymlig hem med ett stort vardagsrum för hemmakvällar och en balkong för sommarmiddagar. Du har två klädkamrar för förvaring och två toaletter för stressiga morgnar.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum finns charmigt ekgolv och fönster i två väderstreck. Du kan anordna allt från spelkvällar till middagar, tack vare den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för långbordet när det är finbjudning. Under lugna vardagskvällar finns fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys där du kan hämta gårdagens rester för uppvärmning. I köket från Marbodal är samtliga vitvaror snyggt integrerade och tar minimalt med energi.

Balkong

På din nya balkong ger söderläget solchanser till lata dagar med morgontidningen och lugna söndagar påtandes i odlingslådorna. Tack vare balkongens avlånga design finns gott om plats för middagsbordet och stolarna.

Sovrum 1

Det största rummet ligger avskilt längst in i hemmet. Rummet passar bra för dig som vill inreda med en säng av större modell. Här behöver du nämligen inte ge plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2, 3 och 4

I det minsta sovrummet kan du bygga upp kuddslott med barnen. Rummet har plats för säng, garderob och legobyggen. Det tredje och fjärde sovrummet ligger vid dina sociala ytor i kök och vardagsrum. Här finns lite mer plats för inredning och förvaringslösningar.

Badrum och extratoalett

Ditt ljusa badrum har vita kakelväggar och klinkergolv. När det är tvättdags har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Hemfakta

Bostad
07-0602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 0
Antal rum
5
Storlek
113 m²
Månadsavgift
6 322 kr
Pris per m²
49 469 kr
Pris
5 590 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter