Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0502, 5 Rum, 113 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Med balkong mot det glittrande Lännerstasundet

I din välplanerade femma har du härliga ytor för bruncher i solen och middagar med sundet som utsikt. I det aktiva kvarteret finns massor av möjligheter till aktivitet och sällskap.

I Tollare Terrass avlöser kvartersmiljöer och skogsstråk varandra. När du vill ta det lugnt hemmavid finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och fyra lugna sovrum att varva ner i. Från vardagsrummet har du en egen balkong som vetter mot det glittrande sundet, perfekt när du vill ha avskildhet för den intima middagen.

Kök och vardagsrum

Ditt L-formade kök har rymliga arbetsbänkar med integrerad diskmaskin och spishäll. Du har flera fönster som ger ljus till middagsbordet. I vardagsrummet kan du ställa den stora soffgruppen.

Balkong

På din mysiga balkong kan du ställa ut matbordet för sommarmiddagen. Det soliga söderläget är också perfekt för att odla allt från timjan till tomatplantor.

Sovrum 1, 2 och 3

Hemmets tre mindre sovrum har alla en fin bas i form av ekparkett och ljust målade väggar. Här ges fint ljusinsläpp från ett varsitt fönster och lättmöblerade ytor. Rummen gör sig lika bra som gästrum, hemmakontor eller barnrum - inred utifrån ditt behov.

Sovrum 4

Det större sovrummet ligger längst in i hemmet. Här väntar en skjutdörrsgarderob längs ena kortväggen som ger plats för alla favoritplagg. Fönstret ger fint ljusinsläpp och trivsamma utblickar mot kajen.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet ligger mitt i hemmet och är trivsamt och samtida. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva och en hörndusch. Väggarna är ljust helkaklade och golvet i klinker.

Hall

Entrén till ditt nya hem består av en lättmöblerad hallkorridor och två skåp för förvaring. Här finns också plats för kapphyllan. 

Hemfakta

Bostad
07-0502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 0
Antal rum
5
Storlek
113 m²
Månadsavgift
6 322 kr
Pris per m²
47 699 kr
Pris
5 390 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter