Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 113 m², Lägenhet 07-0502

Beskrivning

Med balkong mot det glittrande Lännerstasundet

I din välplanerade femma har du härliga ytor för bruncher i solen och middagar med sundet som utsikt. I det aktiva kvarteret finns massor av möjligheter till aktivitet och sällskap.

I Tollare Terrass avlöser kvartersmiljöer och skogsstråk varandra. När du vill ta det lugnt hemmavid finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och fyra lugna sovrum att varva ner i. Från vardagsrummet har du en egen balkong som vetter mot det glittrande sundet, perfekt när du vill ha avskildhet för den intima middagen.

Kök och vardagsrum

Ditt L-formade kök har rymliga arbetsbänkar med integrerad diskmaskin och spishäll. Du har flera fönster som ger ljus till middagsbordet. I vardagsrummet kan du ställa den stora soffgruppen.

Balkong

På din mysiga balkong kan du ställa ut matbordet för sommarmiddagen. Det soliga söderläget är också perfekt för att odla allt från timjan till tomatplantor.

Sovrum 1, 2 och 3

Hemmets tre mindre sovrum har alla en fin bas i form av ekparkett och ljust målade väggar. Här ges fint ljusinsläpp från ett varsitt fönster och lättmöblerade ytor. Rummen gör sig lika bra som gästrum, hemmakontor eller barnrum - inred utifrån ditt behov.

Sovrum 4

Det större sovrummet ligger längst in i hemmet. Här väntar en skjutdörrsgarderob längs ena kortväggen som ger plats för alla favoritplagg. Fönstret ger fint ljusinsläpp och trivsamma utblickar mot kajen.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet ligger mitt i hemmet och är trivsamt och samtida. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva och en hörndusch. Väggarna är ljust helkaklade och golvet i klinker.

Hall

Entrén till ditt nya hem består av en lättmöblerad hallkorridor och två skåp för förvaring. Här finns också plats för kapphyllan. 

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.