Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 82 m², Lägenhet 07-0501

Beskrivning

Naturnära trea tjugo minuter från Slussen

I familjens nya hem finns lugna sovrum och sociala ytor inne och ute. Du bor nära kobbar och småbåtshamnar, endast tjugo minuter från Slussen. I Tollare Terrass kan du leva skärgårdsliv, i staden.

Ditt nya kvarter präglas av både umgänge och naturupplevelser. När det är dags att vara social finns gemensamma ytor i kvarteret och öppna ytor hemmavid. På den mysiga balkongen i söderläge kan du bjuda hem vännen på middag. När naturen lockar har du naturreservat, klippbad och utflyktsöar till ditt förfogande.

Kök och vardagsrum

I ditt vardagsrum finns två stora fönster som ger ljus och en känsla av rymd. Ditt klimatsmarta Marbodalkök angränsar en i halvöppen planlösningen som gör det enkelt att inreda. Vid köket kan du ställa matbordet och den stora soffhörnan har gott om plats i vardagsrummet. Blir det rester efter middagen förvaras de smidigt i fullhöjdskylen.

Balkong 1

Med din nya balkonger skapas extra rymd under sommaren. När vädret tillåter kan du duka upp middagen såväl som bättra på brännan under varma dagar. Det generösa solläget ger dessutom ljus till de hemmaodlade växterna.

Sovrum 1

Det större sovrummet finner du i privat läge längst in i anslutning till den andra balkongen. Du har en praktisk skjutdörrsgarderob som döljer klädförvaringen snyggt. Här kan du inreda med dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 2

I sovrummet vid vardagsrummet får du plats med enkelsäng, skrivbord, och legobygget. Perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Badrum

I familjens stora badrum har du ljusa kakelväggar och lättskött klinkergolv. Här kan du ta en långdusch medan du väntar på att kläderna ska bli rena i tvättmaskinen. När de torkats i torktumlaren kan du enkelt sortera tvätten på den ovanliggande bänkskivan.

Hall

I hallen finns flera förvaringsmöjligheter. Du har utrymme för att sätta upp kapphyllan och skostället med inbyggd garderob, städskåp och linneskåp längre in i hallkorridoren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.