Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0403, 4 Rum, 105 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Naturnära fyra med stor balkong

I detta öppna hem med gott om förvaring kan den stora familjen hitta hem. Du har en stor balkong som löper längsmed två sidor av vardagsrummet vilket ger solchanser från både söder och väster.

När du kommer in i ditt hem hänger du ytterkläderna i någon av klädkamrarna. Längre in finner du ditt öppna vardagsrum med kök och stora fönster i två väderstreck. Under soliga dagar kan du duka upp middagen på din rymliga balkong som har utrymme för allt från långbord till solstolar och odlingslådor. Utanför dörren finns skolor, skärgårdsmiljö och närservice.

Kök och vardagsrum

Med den öppna planlösningen tillåts ljuset från fönstren i söder- och västerläge nå hela vägen in i hemmet. I Vardagsrummet kan du få plats med bordet till stormiddagen och soffhörnan till myskvällarna. Köket bjuder på bra förvaring i kyl och frys i full höjd och energisnåla vitvaror.

Uteplats

På uteplatsen som mäter över 30 kvadratmeter kan du få plats med det mesta. Att den löper på två sidor gör det dessutom enkelt att finna lugnet. När barnens middag pågår på ena sidan kan du duka upp en intim middag eller ställa ut lässtolen på den andra.

Sovrum 1

Längst in i hemmet finner du det största sovrummet. Här finns en skjutdörrsgarderob som sparar golvyta och ett stort fönster mot kvarteret. Rummet passar utmärkt för paret som vill inreda med den stora sängen eller tonåringen som behöver skrivbordsplats.

Sovrum 2 och 3

I det minsta sovrummet kan du skapa en barnkammare eller ett gästrum för långväga besök. Rummet ligger intill sovrum ett och har plats för säng, byrålåda och en klädkammare för förvaring. Sovrum tre ligger närmre dina sociala ytor. Här kan du inreda med en säng av större modell.

Badrum och extratoalett

Med två toaletter slipper du köerna på morgonen. Ditt stora badrum har en dusch placerad i hörnet och både tvättmaskin och torktumlare som står snyggt undanställda under en stilren arbetsbänk som skapar avställningsyta. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall och klädkammare

I hallen finns en stor och en mindre klädkammare. Här kan du antingen ge ett av förvaringsutrymmena till barnet, eller packa in alla de där prylarna du inte får plats med.

Hemfakta

Bostad
07-0403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 0
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Månadsavgift
5 874 kr
Pris per m²
53 238 kr
Pris
5 590 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter