Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

07-0402, 4 Rum, 105 m²

Med rymlig uteplats och balkong i sovrummet

I din välplanerade fyra har du härliga ytor för bruncher i solen och middagar med sundet som utsikt. På uteplatsen kan du lägga ut yogamattan när du inte vill ta dig ut i det aktiva kvarteret.

I Tollare Terrass finns alla möjligheter till ett aktivt liv. När du vill ta det lugnt hemma finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och två lugna sovrum att varva ner i. I ett av sovrummen har du en egen balkong som vetter mot det glittrande sundet, perfekt när du vill ha avskildhet från den sociala uteplatsen.

Kök och vardagsrum

Ditt L-formade kök har rymliga arbetsbänkar med integrerad diskmaskin och spishäll. Du har massa fönster som ger ljus till middagsbordet. I vardagsrummet kan du ställa den stora soffgruppen.

Sovrum 1

Detta lyxiga sovrum har en stor garderob för förvaring av finskjortor och vinterns skidkläder.. I den anslutande hallen finns ytterligare förvaring för  linnes och ytterplagg.

Sovrum 2 och 3

Ditt andra och tredje sovrum funkar lika bra att inreda med skrivbord och mappar som med spjälsäng och leksaker.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet ligger mitt i hemmet och är trivsamt och samtida. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva och en hörndusch. Väggarna är ljust helkaklade och golvet i klinker.

Hall

Entrén till ditt nya hem består av en lättmöblerad hallkorridor och två skåp för förvaring. Här finns också plats för kapphyllan. 

Hemfakta

Bostad
07-0402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 0
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter