Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med rymlig uteplats och balkong i sovrummet

I din välplanerade fyra har du härliga ytor för bruncher i solen och middagar med sundet som utsikt. På uteplatsen kan du lägga ut yogamattan när du inte vill ta dig ut i det aktiva kvarteret.

I Tollare Terrass finns alla möjligheter till ett aktivt liv. När du vill ta det lugnt hemma finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och två lugna sovrum att varva ner i. I ett av sovrummen har du en egen balkong som vetter mot det glittrande sundet, perfekt när du vill ha avskildhet från den sociala uteplatsen.

Kök och vardagsrum

Ditt L-formade kök har rymliga arbetsbänkar med integrerad diskmaskin och spishäll. Du har massa fönster som ger ljus till middagsbordet. I vardagsrummet kan du ställa den stora soffgruppen.

Sovrum 1

Detta lyxiga sovrum har en stor garderob för förvaring av finskjortor och vinterns skidkläder.. I den anslutande hallen finns ytterligare förvaring för  linnes och ytterplagg.

Sovrum 2 och 3

Ditt andra och tredje sovrum funkar lika bra att inreda med skrivbord och mappar som med spjälsäng och leksaker.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet ligger mitt i hemmet och är trivsamt och samtida. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva och en hörndusch. Väggarna är ljust helkaklade och golvet i klinker.

Hall

Entrén till ditt nya hem består av en lättmöblerad hallkorridor och två skåp för förvaring. Här finns också plats för kapphyllan. 

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.