Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med vidsträckt utsikt från uteplatsen

Välkommen hem till en rymlig och välplanerad trea i Tollare. Med öppna sociala ytor, stor uteplats och välplanerade sovrum blir detta ett hem att trivas i.

Umgänge och natur präglar Tollare Terrass. Sällskapet hittar du vid många av de gemensamma ytorna du delar med dina grannar eller hemmavid, på de mysiga uterummen med utrymme för middagar och bruncher. När vi går mot kyligare tider finns ett trivsamt vardagsrum att dra dig in i, med fina fönster som vetter mot sundet. I nackas många friluftsområden och skärgårdsmiljöer finns picknickplatser, löprundor och svampskogar

Kök och vardagsrum

Med två stora fönster har du ett ljust och trivsamt vardagsrum. Köket ligger precis intill som gör det enkelt att inreda med matbord och soffhörnor. Här kan du dessutom förbereda middagen med flera vänner som hjälp, blir det rester över förvaras de smidigt i fullhöjdskylen. Kökets vitvaror är energisnåla och arbetsytorna är rymliga och stilrena.

Sovrum 1

Ditt största sovrum ligger längst in i hemmet och har en praktisk skjutdörrsgarderob för snyggt dold förvaring. Här kan du inreda med en säng av större modell och varsitt nattygsbord, fönstret har soligt söderläge och härifrån når du även din ena balkong - perfekt för morgonkaffet.

Sovrum 2

Sovrum två ligger intill vardagsrummet. Du får plats med en enkelsäng och massor av leksaker, kläderna förvaras i garderoben. Fönstret vetter ut mot den andra balkongen och ger fint ljusinsläpp.

Badrum

I det större badrummet har du helkaklade väggar och stilren golvklinker. Här kan du ta en långdusch medan du väntar på att kläderna ska bli rena i tvättmaskinen. När de torkats i torktumlaren kan du enkelt sortera tvätten på den ovanliggande bänkskivan.

Hall

I hallen finns flera förvaringsmöjligheter. Du har utrymme för att sätta upp kapphyllan och skostället med två inbyggda garderober och städskåp och linneskåp längre in i hallkorridoren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.