Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

07-0401, 3 Rum, 82 m²

Trea med vidsträckt utsikt från uteplatsen

I ditt nya hem är det enkelt att njuta av naturen. På den egna balkongeb och uteplatsenfinns plats för mysiga middagar med skärgården som bakgrund och i kvarteret finns allt från hamnpromenader till friluftsområden.

Umgänge och natur präglar Tollare Terrass. Sällskapet hittar du vid många av de gemensamma ytorna du delar med dina grannar eller hemmavid, på de mysiga uterummen med utrymme för middagar och bruncher. När vi går mot kyligare tider finns ett trivsamt vardagsrum att dra dig in i, med fina fönster som vetter mot sundet. I nackas många friluftsområden och skärgårdsmiljöer finns picknickplatser, löprundor och svampskogar.

Kök och vardagsrum

Med två stora fönster har du ett ljust och trivsamt vardagsrum. Köket ligger precis intill som gör det enkelt att inreda med matbord och soffhörnor. Här kan du dessutom förbereda middagen med flera vänner som hjälp, blir det rester över förvaras de smidigt i fullhöjdskylen. Kökets vitvaror är energisnåla och arbetsytorna är rymliga och stilrena.

Sovrum 1

Ditt största sovrum ligger längst in i hemmet och har en praktisk skjutdörrsgarderob för snyggt dold förvaring. Här kan du inreda med en säng av större modell och varsitt nattygsbord, fönstret har soligt söderläge och härifrån når du även din ena balkong - perfekt för morgonkaffet.

Sovrum 2

Sovrum två ligger intill vardagsrummet. Du får plats med en enkelsäng och massor av leksaker, kläderna förvaras i garderoben. Fönstret vetter ut mot den andra balkongen och ger fint ljusinsläpp.

Badrum och extratoalett

I det större badrummet har du helkaklade väggar och stilren golvklinker. Här kan du ta en långdusch medan du väntar på att kläderna ska bli rena i tvättmaskinen. När de torkats i torktumlaren kan du enkelt sortera tvätten på den ovanliggande bänkskivan. Extratoaletten ligger vid hallen och har WC, handfat och förvaring.

Hall

I hallen finns flera förvaringsmöjligheter. Du har utrymme för att sätta upp kapphyllan och skostället med två inbyggda garderober och städskåp och linneskåp längre in i hallkorridoren.

Hemfakta

Bostad
07-0401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 0
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 587 kr
Pris per m²
52 317 kr
Pris
4 290 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter